Gece çok şiddetli bel ağrım vardı 37+2 de sabahında sancılarım oldu doktora gittim düzenli sancım vardı açılmam 2 cm di 7 dk bir sancı olduğu için eve gönderildim yürüyüş yap tekrar gel dedi doktor gece tekrar gittiğimde sancılarım düşmüş açılmam aynıydı . Gece eve döndüm ertesi gün nişanım geldi doktora mesaj attım nişan sancı tekrar gittim açılmam 2 cm ve sancım yok denecek kadar azdı . Tekrar eve gönderildim sonra ki gün sabah uyandığımda iç çamaşırım ıslanmıştı açık gri olduğu için berrak bir Sıvı olduğunu anladım doktora mesaj attım akşam gittim hemşire suyumun gelmediğini açıLmamım iki cm sancımın olmadığını idrar kaçırmış olabilirsin dedi . Sonra ki gün sabah tekrar azar azar su gelince doktora gittim Çarı muayenesi yakacaktı açar açmaz suyum geldi ve yatış verdi aynı suydu beni boşuna eve göndermişlerdi nts ye bağlandılar sancılar çok düzenli ve şiddetli oldu saat 13:30 da yatışım 2 cm yapıldı akşam 7 e doğru son çatı muayenesi yaptığında açılmam 3 cm olduğunu epidural isteyip istemediğimi sordu bende sabahtan beri bir santim açıldım açılacağımın garantisi yok ölüyorum. Beni bekletmeyin artık sezaryen istiyorum diyince aldılar 19:07 kızım doğdu ayağı kordona dolanmış o yüzden aşağıya doğru inemiyor o yüzden açılmam olmuyormuş 4 gün sancı çekmeme rağmen işini bilmeyen hemşireler yüzünden doğumum anlaşılmadı suyum azaldı çocuğuma bişey olmadı diye çok mutluyum ama 4 gün boş yere sancı çektirdiler. Çocuk doğdu illa emzir dendi sütüm yok sezeryanda 3 . Gün geliyor yeteri kadar mama vermediler 4 günün yorgunluğu cahillik acı çekmem yüzünden takip edemedim yanımdakiler de etmemiş kızım sarılık oldu 5 . Gün Işın tedavisi gördü siz siz olun sezeryan olursanız 3 gün bebeğinizi mamayla besleyin ben mamaya karşı değilim nemlilerin verdikleri yeterli sandım anlamadım karnı tok mu açmı bilemedim çok pişmanım açıma yenik düşüp ayılıp bayıldığıö için tansiyonum çok düştü ameliyat boyunca kustum çok kötü bi süreçti inşallah szin iyi olur