sedefyrs1101 Mide yanmasından acile gitsem bakarlar mı geceyi geçtim gündüz de aynı oldum midem ağzımda geziyorum 2 gündür dün gece 8-9 kere kusmuşumdur gündüz olmazdı normalde gündüz de aynı oldum niye öyle oldu anlamadim 🙊 Gitsem bakarlar mı ki?
urazinannesi sedefyrs1101 çok geçmiş olsun ben de aynı durumdayım gaviscon şurup yazdırmıştım acile gitmiştim ama gerek yokmuş meğer reçetesiz de satılıyormuş zaten bir süre sonra ilk etkisini yitirdi ben biraz fazla içiyorum doktoruma sordum şakayla karışık istersen dik tepene zararı olmaz dedi 😄 doktoruna sorup doğrudan eczaneden de alabilirsin 40 lira bir şey fiyatı. Ben Günüm dolunca 6şar 6şar yazdırıyorum eşimden de yazdıracağım artık çünkü çabuk bitiyor 😄 geçici süreli de olsa kurtarıcı bir şurup.
sym25_ sedefyrs1101 Gaviscon ve Antepsin bıraz rahatlatıyor yazdırabilirsin ama bır zamandan sonra şurupta pek işe yaramıyor maalesef geçmiş olsun
Deletedmom_12 Surup rahatlatiomus bende ondan istcem gittigimds Simdilik Soda ile idare ediom Bu arada kac haftaliksin
sedefyrs1101 Deletedmom_12 28+5 haftaligim Canım yaklaşık 2 haftadır böyle hergün gece kusuyorum yanmayla beraber. Acilde yazdiricam şurup
Mikayla sedefyrs1101 6. Ayımdan beri aynı sorunu yasıyorum rennie alın için eczaneden gecede dık bır sekılde yatmaya calısın leblebi ve laktozsuz ılık süt iyi gelıyor
sedefyrs1101 Kizilkafaa Yok kullanmıyorum doktoruma gidemedim daha randevuma çok var acilden yazdiricam reçete ile mı satılıyor onu da bilmiyorum ama
Kizilkafaa sedefyrs1101 Canım, ben reçetesiz aldım. Annemde kullanırdı. Mide yanman oldukca içiyorsun
Sule0606 Eczane den kendiniz de alabilirsiniz. Gaviscon dan Rennie Duo daha iyi geldi bana 3 cü şişeyi kullanıyorum şuan. 25+5 im