Hilalrumturk Hilalrumturk BernaOmer yaşınız normal o zaman endişe etmeyin folik asit kullanın inşallah en kısa zamanda olur
M-eng95 BernaOmer amin isteyen herkese nasip etsin Allahın izni ile isteyen herkese sağlıkla nasip etsin, ama bu ara kolay olmuyo yani hep bir zaman gerekiyor gibi artık cidden çok zor çocuk oluyo inan denemediğim şey kalmadı 🥹
Ozgectndg Ersagununannesi kız bi duraaysın evliliğin biraz tadını cıkarsaydın cocuk niye yaptın hemen😂
Ersagununannesi Ozgectndg 😂😂 eşim çok istiyordu yaşımızda geçik biraz denedik oldu rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin 🥰
Zln2152 Arife2736 aynne öyle kuzum yapacak bir şey yok eldende birşey gelmiyor. Zamana bıraktım artık olacağı varsa olur belli ki. Üzülmüyorum da dersem yalan olur. Bugün inofolic combi diye bşr folik asit varmış onu aldım inşallah yararını görürüm
kbrnrcglr en_guzel_emanetlerim canım bu bat 8 vs yazıyorlar o ney yeniyim bilmiyorum ama merak ediyorum 🥲
en_guzel_emanetlerim kbrnrcglr BAT beklenen adet tarihi SAT son adet tarihi demek canım baş harfleri yani
Bernnnaaaa BernaOmer 3.yılda hamile kaldım. Hiçbir sorun yoktu tedavisiz bir anda rabbim herkese nasip etsin 💕
Buse5560 Bızde 3. Yıla gırdık geçen ay denedik ama hıcbısey yok sanırım hıssetmıyorum adetimi de olmadım daha zaten düzensiz anlayamıyorum 😌 geç yumurtlama ne kadar sürede oluyor bılen var mı
Erbe BernaOmer beş yıllık evliyim beş yıl çocuk için uğraştım iki basarisiz asilamam var ilk bebeğim tedaviyle iğne ilaçla ama normal yolla tuttu doğdu dört aylıkken hemen arkasına bidaha hamile kaldım şuan ilk bebeğim beş aylık karnımdaki 13 haftalık oldu
Lavinyaa8 BernaOmer ilk gebelikte 8.denemdeydi galiba 2. Sinde 2 ay sonra. Ovulasyon testini öneririm
Lavinyaa8 BernaOmer yapılışı gebelik testiyle aynı yorumlaması farklı sadece iki çizgi de kopkoyu çıkınca yumurtlama günü demek ben laboquick marka kullandim memnundum gayet