TeoMom BernaOmer Bize de öyle diyenler oldu ki biz uzun yıllar çocuk düşünmedik hiç çocuğumuz yoktu sonra korunmayı bırakınca beklemedik oldu hemen ama herkes Farklı tabi
Mucizebebek2 BernaOmer 3 ay önce korunmayı bıraktık o ay kimyasal gebelik yaşadım ertesi ay normal bir gebelik oldu çok şükür 8. Haftamiza geldik
Hilalrumturk BernaOmer ne ile korunduğunuza bağlı benim doğum kontrol hapı sprayl huc bisey yoktu Kendimiz korunuyorduk 6.ay da kaldı arada 8 yıl var benimde tam
minikkusum123 BernaOmer 1 yıl 3 ay korunduk sonrasında 5. Ayda oldu aslında uzun bi süre değil ama ben hemen çocuk istiyordum eşim istemediği için korunuyorduk bu yüzden hiç çocuğum olmayacak sanıyordum çok ağladığım geceler oldu şimdi çok şükür şafak sayıyorum son 60 😊
BernaOmer Hilalrumturk 6 aya kadarmı dediniz korunma yöntemi süre ilgisi varmı yaşla.ilgisi olduğunu sanmıyorum eltim benden büyük üçüncüyü doğurdu
gullokumum BernaOmer bizde 10 yıl spiralle korunmuştur çıkardıktan sonra 2 yıl bebeğimiz olmadı kesinlikle yumurtalıklar zayifliyo 2 yılın sonunda kızımızı bekliyoruz Allah’ın izniyle💐
Hilalrumturk Hilalrumturk BernaOmer yaşınız normal o zaman endişe etmeyin folik asit kullanın inşallah en kısa zamanda olur
Zln2152 Arife2736 anladım canım. Bende haziranda erken doğum nedeniyle kaybettim bebeğimi. Temmuzdan beri deniyoruz ama tık yok maalesef
Ceydaozmete BernaOmer 1 yıldır evliyiz ağustos da karar verdik ve denedi direk tuttu herkese nasip etsin şimdi 10+5 olduk 🥳
BernaOmer Ceydaozmete Ne güzel hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin biraz modum düştü😔🥺 korunma süresi yöntem yaş falan dendi yaşla ilgisi olduğunu sanmıyorum yumurtalıklar zayıflıyo dendi 1 eylülde adet oldum dün pembe gibi oldu 1 ekimde bekliyodum anlamadım dün neden oldu
Hilalrumturk BernaOmer yani yaşınızı şu açıdan sordum ben ilk çocuğum da 20 yaşındaydım şimdi 27 yaşındayım 6 ay da hamile kaldım normal korunuyorduk ama 35 yaş üstünde ara da çok uzun verildiğinde hamile kalmak zaman alıyor diye biliyorum
Arife2736 Zln2152 vücudunuzu yormayın biraz zaman tanıyın kendini toplasin üzülmeyin nasipte varsa olur
Zln2152 Arife2736 aynne öyle kuzum yapacak bir şey yok eldende birşey gelmiyor. Zamana bıraktım artık olacağı varsa olur belli ki. Üzülmüyorum da dersem yalan olur. Bugün inofolic combi diye bşr folik asit varmış onu aldım inşallah yararını görürüm
BernaOmer THale Modum etkilendi biraz bu zamana kadar herkes öyle dedi yok korunma yöntemi yok işte süresi adetim 1 ekimde okur diye bekliyodum dün oldu eğer oysa karıştırıyomuyum bilmiyorum kasıklarım ince ince ağrırdı bacaklarım bile olmadı