Ebrarabla_06 [silindi] ayakkabı almıştı geçen ay doğum günümde aslında çok şey aldı ama en çok sevdiğim ayakkabıydı
yalcinsevda_06 [silindi] Hediye olarak en son temmuzda evlilik yıldönümüzde çiçek bu kolyeyi bide pasta almıştı kutlamıştı onun dışında zaten her beğendiğim istemeden alır sağolsun en son pazar günü AVM de çok beğendiğim bir hırkayı sürpriz yapıp habersiz almış
Elif_2323 [silindi] Bebeğimizin olacağını öğrendiğinde kuyumcuya gidip ayak izi kolyesi yaptırmıştı en son ♡
Nuray1ilayda [silindi] dün turcu aldı canim çekince hediye olarak sayılır mı bilmem ama beni düşünmesi yetiyo🥰
mavipapatyaa alonee normalde pandora bana hiç hitap etmez ama bu çok güzel çok nazik duruyor. Size de yakışıyordur ☺️
AnneyimmBen [silindi] bebeğimizin olacağını öğrendiğimizde bluediamond pırlanta yüzük ve bileklik almıştı 🥹 20+2 günlüğüz 🤰🤗
super1anne [silindi] Bir kaç gün önce telefonumun ekranı kırıldı diye bana sürpriz yapıp telefon almış. Bu ayın 30 evlilik yıl donumumuz guzel bir hediye oldu açıkçası ben çok sevindim ❤️😍
Diylia Doğum günümde elbise almıştı ama geri vermek zorunda kalmıştım.Onu saymazsak bir öncesi de bebeğimizin ve benim ismim yazılı bir kolye almıştı
ErhanKubra [silindi] en son bir restoranda yemek yemeye gitmiştik elini yıkamaya gitti elinde 2 tane gülle geldi çok mutlu olmuştum 💕