erz89_yk 40 +2 olduk yarın acil gitcem 2 günde bir kontrol gel demişti 2 gün önce alttan muayene etti hiç açılman yok biarz daha bekleriz oldu oldu olmadı mecbur suni sancı dedi ama sezaryan alır diyede korkuyorum
Sirkelimon erz89_yk hayırlısı neyse O olsun sezeryan o kadar korkutucu bir şey değil. Ben de çok korkuyordum ama ilk ayağa kalkma da kolay oldu sonrasında hiç yatmadan dolandım/oturdum.
Zelihaemir erz89_yk hayırlısı olsun canım ama yeterki gelsin boşver ha sezaryen ha normal olarak yeter ki sağlıkla gelsin suni emin ol çok daha fena sancısı sezaryen olmadım bilmiyorum ama suni sancı normal sancıdan çok daha fazla
erz89_yk Sirkelimon aslında korkmuyorum ondan ama ne bilim böyle normal doğum daha iyi her açıdan peki siz niçin sezaryan aldılar
Sirkelimon erz89_yk suyumun gelmesinin üzerinden 13 saat geçmesine rağmen bebeğin kafası hala kanala girmedi doktorum da riske atmayalım dedi ben de kabul ettim
erz89_yk Zelihaemir Evet canım benim Allh razı olsun psikolojim bozuldu artık sancım yokkk inşallah sancım olurda suni sancı gerek kalmaz