Dupduru25 32 haftalık hamileyim bugün muayene oldum doktor bebek makat gelişli muhtemelen döner dedi.kaçıncı hafta da döner kızlar evham yaptım 😔
NurM1 Dupduru25 hiç panik yapmayın evham da hayırlısı neyse öyle alırız kucağımıza her hafta dönüyor 30 baş yukarı 32 baş aşağı 33 baş yukarı 34 yan transfer duruş Allah sonumu hayır etsin 🤷🏼♀️
Ece__ Dupduru25 benim kızım baş aşağıydı, 37. Haftada makat gelişe döndü 😂 sonra bekledik bekledik baş aşağı dönmedi
Mervrrrr Benimde 30 haftaya kadar tersti bugün gittiğimde başı aşağıdaydi çok sevindim doktor dedi 36 ya kadar net bişey diyemeyiz ki dedi bebek sürekli döner dedi o yüzden evham yapma canım bende senin gibi çok kafaya taktım
Dupduru25 Mervrrrr yorumları okuyunca içim biraz rahatladı bekleyelim bakalım teşekkür ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Erbe Gamze2022 hiç bişi olmuo sadece yüzünü dokuz ay göremedik bir tane tuzunun fotosu yok gayet sağlıkl 3.800 bı bebiş doğurmuştum sezeryanla ama bnmki mecburi sezeryanda bebeğimin eşinde kirecleme vardı doktor bebgi riske atamam dedi
Nz27 Haftada döndü benimde yeni daha hep terstii döndük şükür elhamdülillah evham yapmayın dönüyor yani bebekler gec oluyor ama dönüypr yani