Fatma4495 Molfix in üzerinde idrarla sarıdan maviye dönen bir çizgi var.Bebeğim ne kadar batırmış altını rahatlıkla anlayabiliyorum ben Migros’tan 2.ürün %60 indirimli şekilde almıştım iyiki almışım.
Eyll06 Fatma4495 gozumuzu korkuttun sımdı bende molfıx aldımda bılerek 1 numarayı az aldım hanı nasıl olacak memnun kalcam mı dıye
Deletedmom_8 Niye herkes bu kadar şaşırmış ya 😂 yenidoğan döneminde çok fazla gidiyor ki bez. Günde 12-13 tane değiştiren var 😂 7 adet gayet normal bence
Cansu1- Kızlar niye şaşırıyorsunuz çok fazla gidiyor bez. Göz korkutmak değil. Başınıza gelecek göreceksiniz 10 günde 70 bez gayet normal fazla olduğu gün bile oluyor
yamacalimoms Fatma4495 ben günde 10 tane kullanıyordum ilk oğlumda inanırım yani çok fazla kaka yapıyorlar ilk zamanlar
Eyll06 yamacalimoms günde 10 tane bez kullanıldığına inanasım gelmiyor nedense etrafımızdada doğum yapanlar var😀
Armin-Guney Günde 10 tane cok rahat gider . Fazlası bile gider. Bebegin doydugunu anlamak için günde 7 bez değiştirmek gerekiyor zaten . Şaşılacak birsey yok 🤷♀️