ycllksa 9+0 dan merhaba 🌻 tuzlu eşki şeyler aşeriyorum ben. Ya sizler ne aşeriyorsunuz? Cinsiyetler ve aşerdiğiniz şeyler ne ? 🌻🤍
Dlkzz ycllksa bende 11 haftalığım canım hep tatlı şeyler istedi tuzlu da istedi ama hic eksi istemedi cinsiyeti cok merak ediyorum
Kbra52 ycllksa ilk aylar tatlı dan midem bulanıyordu resmen düşündükçe bile kusasım geliyordu Kızım Olcak inşallah
yaasemin ycllksa ilk asermem tavuk hamile olduğumu bilmiyordum sonra un helvası sabahın köründe burnumda kokusu sonra et döner ve haşlanmış mısır oğlum olucak 😂😂😂
Oslemasel ycllksa canım 31 haftalığım tatlıdan midem bulanıyor resmen, fuzlu ve ekşi yiyorum genelde. Kızım olacak
ycllksa Dlkzz benim 2. Gebeliğim oğlumda tatlı istemiştim başlarda baya sonra turşu istedi canım. Ama bu gebeliğimde hiç şekerli istemiyor canım .. sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil ama çok merak ediyorum ❤️🫶🏻
KayraVeAnnesi_06 ycllksa Baştan beri bulantım olmasada hep bir iştahsızlığım vardı Ekşi ve tuzlu yedim bastırsın diye , şimdi şimdi canım tatlı istiyor arada onda da şekerim var yiyemiyorum Oğlum olacak Allah nasip ederse canım 🙏🏻💙
Kleopatra- ycllksa Benim hep ekşi çekti canım. Sonrasında tatlıya döndü. Oğlum olacak. Yani bu aşermeyle alakalı değil. Cinsiyetin aşermeyle alakası yok kısacası. :)
_ozlmm ycllksa İlk üç ay hiç tatlı yemedim canım bile istemedi sürekli ekşi şeyler istiyordu canım oğlum oluyor 😂
Baharsss ycllksa en başından beri tatlı istiyo canım kızım olcak kuzenim var hep ekşi istedi onunda kızı olcak bunun cinsiyetle alakası yok bence
Elifderin34 ycllksa hep tatlı şeyler yemek istedim oğlum olucak cinsiyetle alakası yok bu tarz şeylerin
srnglcskn ycllksa benim ilk aşerdiğim rüyalarıma girip yemediğim halde tadı ağzıma gelen künefe oldu oğlum oluyor 🥰
en_guzel_emanetlerim ycllksa hayır ben kızımda kavanoz kavanoz tuzlu yedim eksi şeyler aş erdim deli gibi limon elma tuzlayıp yedim yeşil eksi mandalina yedim tek as erdigim tuzlu eksiydi 4 ay sonradan tatlıya döndü as ermelerim neticede kızım oldu
ikikizannesi__ ycllksa tatlıyı kendim yemeyi geçtim karşımda birisi yerken midem bulanıyordu 😂😂 bir kızım var ikinciye hamileyim