Kayros2022 Amniyotik sıvıyı arttırmak için ne yapmalı hanımlar? Suyu sınırda olan varmı? Arttırmak için ne yaptınız
Kayros2022 A_r_m_i07 ben 36. Haftadayım canım. Doktor sınırdasın dedi. Bol sıvı tüket dedi. Sizlere de bir danışmak istedim☺
irem01 Kayros2022 canım günde bir bardak havuç suyu ve günde 3 litre su iç. Kısa sürede düzelir bende 1 haftada artmıştı 🌸
Pijamaskeliler Kayros2022 detaylı da geçen çarşamba suyu az dedi banada çok uzuldum 20+2 olcktiko gün 1 2 hfta geri kalmış kiloda az almış organlar iyi çıktı şükür ama suya takildim havuç suyu dediler banada burda o günden beri içiyorum arkadaşım robotunu verdi bu çarşamba kontrol var inşallah artmıştır 🤲🏻 suyu da 4 litre içiyorum
Kayros2022 Pijamaskeliler inşallah artar canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Yavrucaklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻👼
Nurersz Bende bugün detaylı ultrason için gittim 21+4 suyum benimde az günde Bi bardak havuç suyu ve üç litre su iç dedi doktorum iki hafta sonra kontrolüm var allah hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏💙
Kayros2022 Nurersz Nurersz inşallah 2 hafta sonra suyun çoğalmış olur canım. Aminnnn sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏🏻👼
Damla3509 Kayros2022 benimde azalmıştı bol su içtim havuç yedim günde 2 adet falan ama şekerin varsa dikkat et havuca