KayraVeAnnesi_06 cansualisa Şu hamilelik bir bitsin düzelicez inşallah diyorsun 😬😬 Hakkında hayırlısı olsun canım 🌸
KayraVeAnnesi_06 Meryem0555 Bende sizdenim , hamburger kola yemek istiyorum eşimden sipariş edeceğim hastaneye getirsindi 😬🙏🏻🌸
KayraVeAnnesi_06 ies Hiç yemedim balıkla , deniz ürünleriyle aram olmayınca merakımda olmuyor herhalde 🫢 Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alıp , dilediğinizce yiyin inşallah 🙏🏻🦋
KayraVeAnnesi_06 Aselinannesi3 Maydonoz yiyebilirsiniz bir Demet yemediğiniz sürece bir zararı yok , tüketilebilir 🙏🏻 Cips eşim eve alırsa o yerken bir iki tane yiyorum bende onun dışında zararlı şeylerden hep uzak duruyorum . Sizde sağlıklı bir doğum geçirip gönlünüzce dilediğiniz kadar yersiniz inşallah 🌸
KayraVeAnnesi_06 gulin-35 Abartmadığımız sürece yendiğinde yasaklar kalkmış olmuyor maalesef tercih meselesi ben dikkat edip yemiyorum Doktorum yememem gerekenlerle ilgili bir liste verdi bende elimden geldiğince uyuyorum
CadalozCivciv KayraVeAnnesi_06 Oturup kova kpva midye yeme hayaliyle yaşıyorum, hamileliğimin başından beri rüyalarıma giriyor