KayraVeAnnesi_06 Kızlar hamilelikte çoğu şey yasak , doğum yaptıktan sonra özlemle yemek isteyeceğiniz şey ne olurdu 😬
sedamom00 KayraVeAnnesi_06 doktorum bana yasak demedi herseyden yiyebilirsin ama abartmadan hersey yiyorum çok şükür özlediğim bişey yok 😀😀
Annekuzusu_1 KayraVeAnnesi_06 bende sarmaya çok benziyor diye yiyordum bende asla deniz ürünü yiyemem😂
KayraVeAnnesi_06 sedamom00 Kola falan hiç içmiyorum , şeker çıktı tatlı yemiyorum Kesin bunlardan birini yerim içerim 🥰
Arife2736 KayraVeAnnesi_06 arnavut ciğeri şuan tek ama tek istediğim ciğer yemek bizde ciğer yenmez kızlar ellenmezde o yüzden doğumu bekliyorum doktorum ne kadar ye desede yiyemiyorum ablam yemiş yeğenim sırtı ciğer gibi leke var hemde sırtının heryeri kocaman bişi onu bildiğim için korkuyorum açıkçası
sedamom00 KayraVeAnnesi_06 ayy aynen kola çok istiyorum doğum dan sonra 10 tane eve kola alıp içecem valla bakışıyoruz kolayla 😢
KayraVeAnnesi_06 kuzucumoglum Sizin liste baya bir kabarık 😬 Bende de şeker çıktı tatlı yiyemiyorum . Kolayı çok özledim Herhalde hastaneye hamburger birde büyük kola sipariş edicem 🥰
KayraVeAnnesi_06 sedamom00 Aynen canım eşim içtiğinde bir yudum falan alıyorum ama kesmiyor Düşün koca yazı içmeden geçirdim o sıcaklarda içime oturdu resmen 🥹
kuzucumoglum KayraVeAnnesi_06 ben diyorum vala arkadaşlara bana hastaneye gelirken işkembe bol salamlı falan pizza getirin diyorum önceden de pek yemezdim bunları ama şimdi nasıl canım istiyor ☺️
Mello29 KayraVeAnnesi_06 ay yemek degilde söyle bir sigara yakmak istiyorum dogumdan sonra olmaz da 6.ayda falan gönül rahatligiyla bir tek kendime zarar verecek sekilde keyifle içmek istiyorum.
Annesininportakali53 KayraVeAnnesi_06 zararlı olan şeyleri zaten normalde de yemiyorum o yüzden doğumdan sonra kesinlikle yerim dediğim birsey yok şuan herseyi yiyorum ama kola feln içerim heralde 🤣
KayraVeAnnesi_06 Annesininportakali53 Yaa şuan yasak diye mi bilmiyorum ama insan sanki sadece onlara aşeriyor yada ısrarla canı onları istiyor gibi birtek bana mı öyle geliyor bilmiyorum 🤦🏻♀️🌸