tubbis Merhaba,ben bu ayın 15’in de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum iğnenin 10 nuncu günün de test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün 12. gün yine idrar testi yaptım silik çıktı akıntım yok ama benimle aynı şeyi yaşayan var mı acaba hamile miyim?
mavipapatyaa tubbis adet gününüz gecikince kan yapın. Doktorum adet gecikmesi olmadan kaset test yapma diye ozellikle belirtti ilactan kaynaklı pozitif görürsün diye. Adet döneminize ne kadar var. İnsallah iyi haberler alırsınız☺️
Sinemberkehan tubbis 15- ci günden önce yapılan test doğru deyil. İnşallah vardır. Sen birde 2 güm sonra dene net bilinecek
tubbis mavipapatyaa benim ilk gebeliğim de de iğne yaptırıp öyle hamile kalmıştım sonra bebeğimin kalbi durduğu için aldırdık bu ay yine kullandım ilk gebeliğim de 17. gün pozitifi görmüştüm ama 12. gün de bu kadar erken görülebilir mi merak ettim
mavipapatyaa tubbis olabilir de tabiki daha once ayni tedawiden zaten olumlu sonuç almışsınız bundnda alırsınız. Bazi arkadaslar dayanamadan cok erken test yapip pozitif gorup zamani gelince negatif gelince üzülüyorlar ondan dolayı belirttim size de ☺️
mucizeeem03 Ben igneyi vurulduktan 14. Gun kan verdim gebeligim oyle ogrenmistim Sende 14. Gun kan ver
tubbis mucizeeem03 yarın tekrar test yapacam,birşey soracam benim hiç akıntım yok gebeliğin belirtilerinden biriymiş sizde de oldu mu?
Sinemberkehan tubbis Malesef kalamadım. Ben tedavi görüyorum. 10 eylülde çatlatma iynesi oldum ama hamilelik oluşmadı. Bu ay yeniden klomene başladım ardıycada ikinci iyne olacak . Bakalım ne olacak