nuurrceren Adin12 ben kullanmakta biraz geç kaldım ama ocean mummy kullanıp, maden suyu içiyordum magnezyum eksiğini kapatmak için. magnezyumu da ocean marka aldım üçlü form. herkes memnun olduğunu yazmıştı yorumlarda. eczacı kadın da güzel olduğunu söylemişti. başlayalı daha 2 gün oldu. ben beğendim☺️
Rozalin Adin12 canım ben çok araştırdım bir magnezyum oksit var bir de magnezyum sitrat genelde magnezyum oksit olanları devlet karşılıyor magnezyum sitrat olanlar devlet karşılamıyor ben magosit kullandım ağrılarımı geçirdi ama tam değil araştırdım magnesiyum diasporal var bana iyi geldi ama pahalı devlet karşılamıyor bir de ostaocare var içinde kalsiyum ve magnezyum var doktorum önermişti
SbhtYlmz fatmaa37demi5 Bende🤚🏻Magosit vermişti başta midem bulanıyordu sonra buna başladım çok memnunum onu içmesi daha kolay
Rozalin Adin12 benim kullandığım magnesiyum diasparol suya atılıyor ama midenize nasıl gelir bilemem siz yine de araştırıp en iyisini bulmayı ve doktora sormayı ihmal etmeyin ben sordum öyle içmeye başladım
Bayanbt Ben Osteocare kullanıyorum .Özel olduğu için pahalı ama 15 haftalıktan itibaren içiyorum çok şükür memnunum , bir dişim çekilmek zorunda kaldığı için kalsiyum ve magnezyuma bu defa dikkat ettim . Bel ağrım, kramplarıma çok iyi geldi