Semadml Balsesos benimde düzenlidir hatta pcos olduğumu bilmiyordum taki ovülasyon testlerini böyle gördüğümde aşırı bi koyulaşma olmamış dün yaptınız mı o koyu muydu ? Bir de tam silikleşmemiş bir doktora gidip kontrol edin isterseniz çatladıysa görürler ama bana yumurtlayamamışsınız gibi geldi 🙏
melikedelibas @Balsesos Olur yumurtanın canlı kalma süresi kişiden kişiye değişir yumurta en fazla ama 48 saat kadar canlı kalır
Balsesos Semadml Temmuz ayında da yaptım tam koyulaşma oldu silikleşti ama kimyasallar sonuçlandı bu ay bu şekilde . adetimin 16. Günü bugün
Yarendemir_q Semadml canım ben pco görünümlüyüm ve ovu testlerim hep böyleydi. Tam biraz koyu çıkardı ertesi güne yumurtlama beklerdim bi bakardım daha da silikleşmiş hiç tam koyu görmeden regl olurum. Nedenini biliyor musun acaba ?
Sevensevilen Balsesos bugğn reglden sonraki kaçıncı gününüz ? Normalde kaç güne bir regl oluyorsunuz ? Bence hem değerlendirin bu iki üç günü hem de teste devam edin normal ovulasyon sürenize daha varsa
Efulii Balsesos olur canim neden olmasın yumurtlama saatinin son zamanında yakalamissindir yumurtlama olms gayet koyu
Balsesos Dlkzz Sevensevilen 30 günde 1 regl oluyorum bugün 16. Gün bugün ki testlerim bunlarda . Aynı gün hem yumurtlama hem çatlama olur mu
Dlkzz Balsesos canım herkes hamilesin demis ama ilk fotoğrafta yumurtlama testin pik yapmış ikinci fotoda da silikleşmiş yumurtan çatlamış bugünü mutlaka değerlendir
dilaracs Dlkzz bende tam olarak bunu yazacaktım. Çatlama olmuş. Genellikle 24 saat sürüyor. Hem bugünü hemde yarını değerlendirmeye çalışın 🌸
Hamile-54 Balsesos Tavsiyem ovülasyon testi yaparken her gün 12 ile 17 arasında 1 saatte yap ve her gün aynı saatte yapmaya dikkat et et
Dlkzz Balsesos olur canım. Sabah yumurtan gelişmiştir akşama doğru da çatlayip döllenmek üzere salınmıştır Yalnız çatlamadan sonra kısa vaktin var değerlendirmeye bak canım. 30 günde bir regl için 16. Gun tam zamanı zaten kuzum
Semadml Yarendemir_q yumurta büyürken Lh hormonu salgılar sağlıklı insanda 20/25 arasına geldiğinde yumurta en olgun boyuttadır ve arkasında lh düşer çatlama gerçekleşir fakat pcosta tek yumurta geliştirilemiyor beyin kadınlık hormonunu çok yüksekmiş gibi gördüğü için bir taneyi tam büyütemiyor bir kaç tane yumurta büyütmeye çalışıyor yumurtalar 16 mm lere gelince küçülerek çatlıyor böylelikle ovülasyon gerçekleşemiyor sonucu yumurta boyutları yetersiz olduğu için sağlıksız gebelikler kimyasal gebelikler ve hamile kalamama ..
Semadml Yarendemir_q valla ben pcos ilaçları kullanmaya başlayıp kilo verince oldu yarım kilo verebilmek bile çok önemli demişti doktorum 4 kilo verdim hemen hamile kaldım çok şükür