sedamom00 2prensesannesiiii bu doktor nasıl birşey ya hemen cevap yazması lazım benim doktorum hemen cevap yazıyor doktora 7 24 saat ulaşmak iyi oluyor bu durumlar acil oluyor çok fazla sancılar iyi değil doktoru ara belki ona cevap yazar
2prensesannesiiii sedamom00 evet malesef öyle neyseki eşim doktor bak neyse ücreti düşünme dedi doktor bak dedi🙏🏻 Gidebilirsem 8 haftaya kadar bu doktordayım sonra değiştiririm🙏🏻
2prensesannesiiii Mfyy daha iyiyim gece sandı girdi inletti beni öyle uyudum çorap giydim daha iyiyim 🙏🏻 Dr hala yazmadı
Mfyy 2prensesannesiiii hmm uzakmış ya istanbulda olsanız söylerdim 1-2 doktor, perinatolojide bulun bence arada onada gidin ben devlette gidicem ne olur ne olmaz perinatolijyede inşallah gerek kalmaz diyelim yinede
Mfyy 2prensesannesiiii riskli gebeliklere bakıyor gerek kalmaz diye umalım çünkü ben tahliller için gitmiştim bizim gibi iğne yapan kadınla tanışmıştım doktoru beklerken perinatolojiye gelmişti onunda düşükleri olmuş
Anonim11 Bende 5 haftalıkken yaşadım enfeksiyondan kaynaklı olduğunu öğrendim fitil kullandım bıçak saplanması gibi oluyordu bazen de kasık ağrısı
2prensesannesiiii Nutelllaa gerçekten mi yaaa bende olmuştu yine bu kadar değildi ya da hatırlamıyorum🙏🏻
Nutelllaa 2prensesannesiiii yere oturur geçmesini beklerdim rahim büyüyor yer açıyor kendine bebek ama sen yinede doktoruna sor .☺️
myangelson 2prensesannesiiii çok şiddetli sancı oluyorsa acile falan mı gitsen acaba çünkü doktorum çok şiddetli sancı veya lekelenme oluyorsa ya da ikisi birden oluyorsa hemen acile gel dedi
2prensesannesiiii myangelson kanamam yok çok şükür şiddetli sancı oluyor ama bugün daha iyiyim çorap giyince daha iyi oldum dr allah izin verirse yazacak bilgi alacam 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
myangelson 2prensesannesiiii usutmussundur belki çorap iyi geldiyse sıcak tut kendini havalar serinledi baya. İnşallah yazar maşallah baya erken cevap veriyor doktorun 🤦🏻♀️😄