2prensesannesiiii Doktora da yazdım şimdi henüz cevap gelmedi günde 1 2 kez oluyor birden şiddetli sancı oluyor ve hareket edemiyorum ağrıdan geçmesini bekliyorum öylece kalakalıyorum 😢 Progestan kullanıyorum bu arada
Momy_eyyuptalha 2prensesannesiiii benimde 5 haftalıkken çok kötü sancım vardı bende sizin dediğiniz gibi progestan kunlaniyordum doktora söyleyince proluton Depot iğne vermişti 3 günde bir yapıyordum ağrım vs kesildi çünkü öncesinden 3 düşüğüm vardı geçmiş olsun çok şiddetli ise doktorunuza başvurun inşallah kötü bişey yoktur kuzum bol dinlen ayaklarını biraz havaya kaldir sırt üstü uzan
Kahvesever 2prensesannesiiii Doktor bilir en iyisini. Şiddetli sancı yaşamamıştım. Ama sorun olduğunu sanmıyorum
2prensesannesiiii Momy_eyyuptalha benim 2 kimyasal bi kürtaj inşallah bu sağlıkla doğar🤦🏻♀️ O kadar tedirginim ki
Momy_eyyuptalha 2prensesannesiiii korkmayın doktoruna danış ama düşüklerinde var bol dinlen sırt üstü iş gücü boşver kafana bişey takma rabbim bu bebeğiniz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️ bende 5 haftamdan beri önce düşük riskim vardı sonra erken doğum riskim vardı hep dinlenerek uzanarak geçti sıkıntı stres yapma ilaçları kunlan doktoruna danış inşallah Allah’ın izniyle hicbisey olmiycak sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻🥰
sedamom00 2prensesannesiiii bnm de rahmim de sancım olmustu popumun üzerine oturamıyordum 3 gün devam etti sonra doktorum progestan ve proluton iğne verdi her ihtimale karşı doktorum korkulacak bişey yok demişti bebek gelişiyor rahim büyüyor demişti
2prensesannesiiii sedamom00 progestan kullanıyorum öğlen 1 akşam 11 günde 2 kez yazdım bakalım ne diyecek bende oturamıyorum sancı girince
sedamom00 2prensesannesiiii düzenli kullan bırakma yani korkma bebek geliştiği için rahim büyüyor normal
2prensesannesiiii Momy_eyyuptalha amin inşallah valla elimden geldiğince dinleniyorum progestanı saati saatine içiyorum aksatmadan 200 mg
2prensesannesiiii sedamom00 bende öyle biliyorum ama şiddetli olunca bi sorun mu var acaba dedim doktorada danıştım bakalım. Ne diyecek
sedamom00 2prensesannesiiii bnm de çok şiddetliydi yürüyemedik bile ağlıyordum dinlenince iyi geliyordu hep yattım sende dinlen bol bol su iç
sedamom00 2prensesannesiiii bu zamanlar da dikkat et kuzum iş filan yapma dinlen şuan BNde 7+6 dinleniyorum Fazla yormuyorum bol bol su iç şuan havuç var bol bol hergün havuç ye Bn çok yiyorum hem çok sağlıklı hem de bebeğe su olur
anneadayicom 2prensesannesiiii sakin ol çok iş yapma ve ağır kaldırma, progestana devam. Ben de aynı durumdaydım. İnşallah sen de sıkıntı yaşamazsın. Gebelikte tüm kasılmalar normal.