mayra Kızlar, 23 hafta 1 günlük hamileyim, amniyosentez yapmak istiyor dr.lar kalbindeki delik nedeniyle genetik bir sorun var mı diye, ben çok korkuyorum, bu işlem ağrılı bir işlem mi, çok riskli mi
yaasemin mayra ben yaptırdım karnında koca iğnelerle sıvı alıyorlar bi kactane 2 saat seni tutuyorlar daha sonra eve yoluyorlar 1 hafta sonra test sonucu çıkıyor 10 gün boyunca dikkat etmelisiniz düşük olma ihtimali var zaten orda söylerler
Evkushu mayra geçen salı yaptırdım ağrısız kısa bir işlem oldu aadece kendinizi kasmamanız gerekiyor bir gün dinlenipf ertesi gün normal hayatınıza devam edebilirsiniz yapan doktorun deneyimi önemli geçmiş olsun
mayra Bebeğimin durumu çok riskli kalbinde büyük sorun var, gerçekten çok üzgünüm bu testle iyice riske atmak istemiyorum evladımı
Yeso59 mayra Allah öncelikle şifa versin ben çapada yaptırdım 5 dk bisi sürüyor işlem iyi bir doktor yaparsa riski çok az içiniz rahat etmesi acisindan yaptırabilirsiniz
Sl_kyz25 mayra çok geçmiş olsun rabbim şifanızı tez vakitte versin inşallah. Ablamda yaptırmıştı. Down sendromunda şüphelenildi. Göbek deliğinden alıyorlar ama düşük riski olabileceğini söylüyorlar ablam buna rağmen yaptırmıştı imkanları elvermiyordu ama çok şükür ne bebeğimize ne de kendine bir şey olmadı ve temiz çıktı sonuç
mayra Yeso59 Amin Amin inşallah canım çok teşekkür ederim, peki çok acılı bir işlem mi ya da sonrasında ağrı çok oldu mu
mayra Sl_kyz25 Amin amin inşallah canım çok teşekkür ederim, ben vok korkuyorum yaptırmaktan çünkü bebeğimin kalbi çok riskli, doğar doğmaz acil ameliyata alınması gerekiyor, bu yüzden çok üzgünüm, diplerdeyim gerçekten
Yeso59 mayra yok hissetmiyorsunuz igne vuruyorlar gibi sadece 3 gün dinlenmemiz gerekiyor evde wc vs harici yatın sonra risk kalmıyor
Sl_kyz25 mayra moralinizi yüksek tutun belkide hiç bir şey yoktur. Şuan yaptığınız stres çiçeğinizi daha çok etkileyecektir. Allah neyi nasip etmişse o olur deyip buna sığının bneve o zaman her şey daha güzel oluyor. Siz korkmayın ki oda korkmasın. Doktor bu yönde bilgilendirmedi mi sizi düşük risk az çok şeklinde
mayra yaasemin oyy Allahım nedir başımıza gelenler, rabbim yardımcımız olsun inşallah canım çok teşekkür ederim cevabın için
mayra Yeso59 oyyy ben ki kan aldirirken bile zor dayanan biriyim nasıl kaldırırım bilmiyorum bu işlemi
mayra Sl_kyz25 inşallah hersey güzel olur ama dr.lar o kadar ümitsiz ve o kadar korkunç konuşuyorlar ki gerçekten ümitsizliğe kapılmamak elde değil, allahtan ümit kesilmez tabi ki, dua edeceğiz bol bol, bizde dualarınızda yer verir misiniz rabbim evladımıza saglikli uzun ömürler versin inşallah
Sl_kyz25 mayra evet doktorlar bu konuda çok acımasız davranıyorlar bizde perişan olmuştuk o günlerimizi hatırlıyorum da ablam ağlamaktan helak olmuştu. Gözleri dolu doluydu hep ama inanın sizin silkelenip dirayetli olmanız bebeğinizü daha güçlü yapacaktır allahın izniyle bir şey olmaz dualarım sizinle kalpten edeceğim
mayra Sl_kyz25 çok ama çok teşekkür ederim, inanın o kadar iyi geldi ki şu yazdıklarınız, kötü günümde içime bi su serptiniz, Allah sizden razı olsun inşallah
mayra Evkushu benim tikim de var, muhtemelen kasarim ama hayırlısı, hâlâ yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım