Annekuzusu_1 Arkadaslar cok fena sifayi kaptm kafami kaldiramiyorum yuremekte zorluk cekiyorum sanki vucudumu ikiye ayirmislar gibi belimde bi agri var. Hamilelikten mi boyle zor geciyo kıytirik bi grip anlamiyorm. Ne yapmam lazim
Ahuum Annekuzusu_1 covit testi yapmalısın KAN da bakılmalı. Cok ciddi. Sürüntüde çıkmıyor çünkü. Kesinlikle doktorona ilet ve kan sulandırıcı başlicaktır. Doktorum bu konuda çok katı. Çok tehlikeli
busrazz Annekuzusu_1 aynı o durumdayım ayaga kalkamıyorum beslenemiyorum , bakan biride olmaynca çok daha zor🤧
Annekuzusu_1 Ahuum doktorumla ozel olarak konusmuyorum ki bu platformdaki çogu insan numarasini almis doktorunun sanirim ben isteyemem utanirim :(
MSultann Annekuzusu_1 Devlet hastanesi doktorları çok numaralarını vermiyor canım. Özeller sen istemeden veriyor zati birsey olursa mesaj atın arayın diyor.
Ahuum Annekuzusu_1 canım bnm çrkinmen bebeğine zarar gelmesinden daha mı önemli şimmdi bişy dicem ama korkcaksın yani. Sölemek istemiyorum . 1 hafta önce arkadaşımın çok bilmişliğinden 7 haftalık bebeğinin kalbi durdu. Gerçi istememişti o bebeği üzülmedi. Ona on kere dedim kan da test ver ve k doğum doktoruna hemen git . O yönlendirip kan sulandırıcı veriyor . Dinlemedi grip oldum dedi . Ama sürüntüde çıkmayan covit