Mihran2019 Merhaba bayanlar ben 4,5 aylık hamıleyım 3 kez gttım cnsıyet öğrenmeye ve hepsındede bagdas kurmus oturuyo dedı doktor ama çok merak edıyorum ılk çocugum ve ufak tefek bıseyler almak ıstıyorum göstermıyosa kızdır dıyorlar etrafımdakıler sizce ne yapmalıyım ultrasına grmeden şekıl degıssın ☺️ Cıkolata meyvesuyu da işe yaramadı
deletedmom351 Mihran2019 merdiven in çık canım girmeden ama her şey bebekte bitiyor ablam 6 buçuk aylık öğrendi göstermedi bebeği. Görmeden bir şeyler almaya başlama bence alacaksan da ortak renkler al.
Figennn Mihran2019 Yalnız değilsin canım bizde daha bilmiyoruz cinsiyetini 19+3 olduk. Haftaya inşallah detaylıda oğreniriz🙏🏼
fatmanurkantar Mihran2019 kontrole giderken aşırı derecede su için çişiniz çok gelsin yeri daraldığı için biraz fazla oynar kesin bende yeni öğrendim böyle denedim oldu çikolata tatlı biraz işe yaramadı bizde 🤗
Aslikannnn Merhaba bizde aynı konudan müzdaribiz 20 haftalık olduk her gittiğimizde sırtı dönüktü yada uyuyordu. Doktor bize de göstermediğine göre kız dedi. Ama 2 li testte doktor erkek olma ihtimali yüksek demişti kafamız karışık. Haftaya detaylı ultrasonda göremeyi bekliyoruz bende birşey alamıyorum🤗En iyisi sizde bekleyindetaylıda netleşir.
Selim_Alparslan Bizimde 15+2 de belli oldu canım erkekmiş 🙂 böyle utangaç erkeklerimiz olabiliyormuş demekki 🤔👶🏻
nesildidemtopuz Sedayznn ınanmıyorum ben meraktan catlarım heralde 9. haftamdayım zaman nasıl gececek bılmıyorum nasıl dayanabıldın :)) tabıki once saglıklı olsunlar ama ınsanda merak edıyor ☺️