Nesli-38 Bebeğimin suyu fazla olduğu için kanala girmiyor herşey yaptım yarın doktor tekrar bakacak benim gibi olan dogum esnasında falan giren varmı?
Bulut2093 Bu post açalı baya olmuş. Sonuç ne oldu?. Su anda 33 haftayim. Suyum fazla ve yan duruyor. Düzeldi mi bebeginiz
Mustafayigitvebeytugannesi Bulut2093 selam benimde ikinci gebelikte suyum fazlaydı doktorum su az olmasın fazla olsun sorun olmaz demişti 39+4 de suni sancıyla normal doğum yaptım. Yalnız suyumu doktorum doğumhane de kendi patlatmisti.
Bulut2093 Mustafayigitvebeytugannesi benim kasiklarimda ağrı oluyor. Birde vajinama igne batıyor. Doktorum erken sancilardan korktuğunu ve bebeğin yan durması sıkıntı dedi. Hatta alttan kontrolde doğum yapmış kadin gibi açık dedi. Progesteron verdi.
Mustafayigitvebeytugannesi Bulut2093 korkma canım Allah’ın izniyle bişey olmaz bebeğine. Allah’ım sağ sağlim zamanında kucağına almayı nasip etsin. 🤲
Bulut2093 Mustafayigitvebeytugannesi inşallah canım. Nasil doğduğu zerre umurumda değil. Sezeryanmis normalmiş. Zamanında ve sağlıkla olsun yeterli 🙏🙏🙏