enesayazmoom Kızlar daha 27. Haftadayim ama ara ara öksürürken yada hapşırırken altıma kaçırıyorum haftam erken mi yada benim gibi bu haftalar da idrar kaçıran var mı.?
QUEEN088 enesayazmoom azcık kaçırıyorsansa normal.Çok oluyorsa doktoruna söyle.Bebek baskı yapıyo bendede arada kaçırma azcık oluyo
Yorgunummm enesayazmoom ben bildiğin işiyorum o haftalardan beri hemde doktora söyledim normal demişti
QUEEN088 enesayazmoom Baya islanmasın bilemem.Çünki bendede 25 haftalığım az oluyor.Doktor normal söylemişti.
genccanne enesayazmoom Yani idrarın varsa uzun süre gitmediysen gülme öksürme anında az bişey gelenilir normsl diye biliyorum
enesayazmoom Benim gibi olan yok sanırım doktora danışayım en iyisi. Anormal bir durum herhalde kimse yazmadigina göre
Naz777 enesayazmoom çok normal canım düzeliyor sonra. Ben hapsirirken çok yaşadım hemen hemen aynı haftalarda rahat ol yani:))
enesayazmoom Yorgunummm son haftalar da idrar kaçırma olabiliyor diye biliyorum ama daha 27 hafta olunca endişelendim siz kaç haftalık siniz
damlaikan Yorgunummm bana o haftalar da normal demişti ama normal doğum yaptım hala ayni şikayetim devam ediyor bacaklarımı çarpraz yaparak hapşırıyorum istem dışı artik alışkanlık haline geldi
enesayazmoom genccanne idrarım i tutmuyorum normalde dediğim gibi tuvalete gidince altıma kaçıyor hatta geçen hafta mide bulantilari başlamıştı öğürürken bile yapıyordum altıma 🙄🤭