Sevdaati Hanımlar merhaba bi sorum olacaktı benim de. 12 hatalılık gebeyim uçak yolculuğu yapacağım bi buçuk saatlik. Doktoruma sordum sıkıntı olmayacağını söyledi ama bilemedim. Bu konuda fikri olan tecrübe sahibi anneler yardımcı olabilir mi ?
_mira_2022 Sevdaati sıkıntı olmaz bende yaptım ard arda iki tane hemde kendinizi sıkmayın bir şey olmaz
_ozlmm Sevdaati Doktorunuz onay verdiyse problem olmaz ☺️ Bende hamilelik boyunca çok uzun yol yaptım çok şükür sorun olmadı ☺️
Tugcecanan Sevdaati 32-36. Haftaya kadar hiç problem olmuyor. 33+6 oldum seyahati bırakalı iki hafta oldu 😂 ilk üç ayımda eşimden uzakta olduğum için uçak tren otobüs hepsini de kullandım, 3. Aydan sonra kendi aracımızla hemen hemen her haftasonu seyahatteydik
Tugcecanan Sevdaati progestan kullanıyordum ben ilk dört ay. Akıntım kanamam vs yoktu ama içerde Kesenin orda çok ufak kanama tespit edilmişti. Ama sizin böyle sorununuz yoksa hiç tedirgin olmanıza gerek bile yok ❤️
Tugcecanan Sevdaati o zaman iyi yolculuklar size tadını çıkarın 🤗 son aylarınızda engel olmasa da gidemiyorsunuz doktorlar şehirden çıkartmıyor 😅
Zeynp123- Sevdaati 5 buçuk haftalıkken 5 saat uçak yolculuğum oldu sıkıntı olmadı şükür doktorumda hiç bi sıkıntı olmaz uçak basıncını ayarlıyorlar dedi bi kan sulandırıcı kullanıyorsun korkma dedi yarım saate bir tuvalete git yürü dedi