Arife2736 Annesininportakali53 nerde oturuyosun canım ben Bandırma’da dörtlü tarama için gittim ama fiyat hatırlamıyorum
Annesininportakali53 Arife2736 kemalpasada oturuyorum Bandırma sgk li 215 mis gayet uygun aslında gitmekle gitmeme arasında kararsız kaldim 30 haftaligim zaten ne kaldi diyorum sirf cinsiyet icin o kadar para vermekte istemiyorum
Arife2736 Annesininportakali53 ben karabeydeyim samican bey var dogumcu 31 haftaligim devamlı aynı doktora gittim çokta memnun kaldım tavsiye ederim imkanın varsa buraya gel derim bir tek dörtlü tarama için özele gitmiştim
Happy52 Annesininportakali53 bizede15+3 erkek dedi pipi gösterldi bir gün sonra yani 15+4 kız görüyorum dedi başka doktor 😅 benm sonumda senin gibi olcak sanırım kız erkek kız erkek gidicem 30 u bulucam 😅😅 inşallah tez zamanda netleşir
Annesininportakali53 Happy52 yok kız artık kız erkek deselerde inanmıyorum ki sen düşün 🤣 çocuğumun gelmesine az kaldı son 69… allahin izniyle bir doğsun ben onlara gidip cinsiyeti soyleyecem🤣🤣🤣
Happy52 Annesininportakali53 ah 😅😅 inşallah sağlıkla alırsın canım kucağına birley kalmamış inşallah doğuma kadar da netleşir cinsiyetin ♥️
Annesininportakali53 Arife2736 cinsiyetten anlıyor mu acaba arkadaşım ordan bir doktor önermişti dogum yaptırmıyor ama cinsiyet biliyor demişti genç birdoktor var o hiç cinsiyet bilmiyor dedi hangisi o bilemiyorum o yüzden gitmedim bende
Arife2736 Annesininportakali53 benim erkek dedi 16 haftalıkken hala bı değişiklik olmadı ben çok memnunum tavsiyede ederim
Annesininportakali53 Arife2736 benimki bacak arasını mi göstermedi anlamadım bir kız bir erkek diyorlar sence anlar mı
Nuray08 Annesininportakali53 cnm ben esentepe hastanesine gidiyorm nese kaplan karasa gayet memnunum muayne 390 tl sgk li olunca
Annesininportakali53 Arife2736 gidiyim Bi gerçi 30 haftalik olduk ne kadar büyürse o kadar görmesi zor oluyor yeri daraldığı için ama birsey kaybetmem dediğin gibi