baby28 ilk ultrasona gittigimizde 7+3 😍 biraz gec gittik ilk bebisimiz 6 haftalik dusmustu o yuzden cok sukur simdi hersey yolunda
betulebrar61 Hiç stres olma kötü düşünme. Bende 5+2 de gttim çok minik 15 gün sonra gel dedi Perşembe gidicem 7+2 olucam inşallah ozaman duyucam
Nilsu12 Azrayavuz perşembe günü tam 8+1 iken. O zamana kadar asla duyamadık. Sıkma canını. Geç döllenme benimki. İlk gebelipimdede 8+o da duydum
nazli_ozcan09 Azrayavuz genel de 7? Hafta da duyulur bizde 7 de dinlemiştik korkma daha ufak olduğundan dolayı o
Zeynepx99 Azrayavuz aynı haftalarda bende gitmiştim bana hamile değilsinizdir dendi aradan 1 hafta sonra gittiğimde kesem gözüktü 6-7 arasında 8 haftada kalp sesini duyduk çok şükür üzülmeyin bebiş de üzülür
Zeyrista Aynur-krt00 ay maşallah ♥️ Dünyanın en güzel sesi gerçekten doktorumuz her gittiğimizde dinletir bize de içim kıpır kıpır oluyor hep 🐣
pinarsabrii Azrayavuz 7+2 de duymuştum. Ama 9 haftaya kadar duyulmaması normalmis diye biliyorum, yaklaşık 1-2 hafta içinde duyarsınız🫠
sinemveli35 Merhaba.. bugün gittik doktor 10 gün sonra geldiğinizde kalp atışlarını da duyarsınız dedi. Çok heyecanlı. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.. 6. Haftadayız
ferah-2111 Azrayavuz 9.haftam geçen hafta doktorum yoktu gidemedim bu hafta gittim ve bugün duydum yavrumun kalp atışını çok farklı bir duyguymuş ☺️🥰🥰
Duygueda Azrayavuz daha çok erken ben de aynısın yaşadım 8 de duyduk çok şükür rabbim sana da nasip etsin 🙏🥹
mavideniz6 Demirovag34 Önemli bi durum değil ben bunu sürekli yaşarım 😊rengi kahverengi ise doktora görünmenizi tavsiye ederim