littlemiracle_ Ne düşünüyorsunuz ? Dün aksam videoyu izleyince çok ürktüm gece her uyandığım da kadının yüzü geldi gözümün önüne çok kötü hissediyorum kendimi hala benim de 4 aylık oğlum var tuhaf oldum yaa
myangelson littlemiracle_ videoyu izlemedim iyiki de izlemedim travma yaratirdi bende. Sadece haberi duyunca bile tüylerim diken diken oldu çok korkunç birşey. zaten yayın yasağı geldi diye biliyorum videolar kalkmıştır
Sellmaseellma littlemiracle_ bende çok kötü oldum izlemedim videoyu etkilenirim diye ama birde hamileyim oğlum olucak bunu görünce iyice bir ürktüm
Aylin355 littlemiracle_ Allah evladın da hayırlısını versin, umarım hepimiz çocuklarımızı böyle pis bağımlılıklardan koruyabiliriz
littlemiracle_ myangelson bende yarattı gece mutfağa bile gidemedim bebeğime mama yapmak için evet yasak geldi topluluk kuralları gereği kaldırıldı
littlemiracle_ -MinikveAnnesi- bağcılar da uyuşturucu bağımlısı 26 yaşındaki biri annesiyle tartıştıktan sonra kafasını kesmis balkondan sokağa fırlattığı görüntüler vardı dün resmen kafayı elinde tutuyordu saçlarından tutmus
myangelson littlemiracle_ ayy Allah evladın hayırlısını versin bu ne biçim bir dünya oldu ya. Off düşündükçe içim yanıyor
-MinikveAnnesi- littlemiracle_ gördüm şimdi kanım dondu resmen içim ürperdi Allahım ne hale geldik nereye gidiyoruz 🤐
Sellmaseellma -MinikveAnnesi- lanet olsun ki titktoka girince gördüm insta da görmedim keşke girmeseydim diyorum
-MinikveAnnesi- Sellmaseellma ya o tiktokta zaten karşına ne çıkacağı belli değil hiç sevemedim o uygulamayı 🤦🏻♀️
Mello29 littlemiracle_ Videoyu izlemedim ama psikolojik sorunları olan biri çok üzücü ve muhtemelen ceza ehliyeti bile yok yazık o anneye Allah hepimize her yönüyle sağlıklı hayırlı evlatlar versin ve insallah onları güzel yetistirebilelim.
Sellmaseellma -MinikveAnnesi- vallahi ya sildim ben onu gördükten sonra psikolojim bozuldu resim koymuşlardı çok kötü bir durum rabbim kimsenşn başına vermesin
EmineDefneGokce littlemiracle_ Allah bu zehri satanların yayanların bin belasını versin . Çocuklarımızı korusun içim yandı 😭😭😭😭
Seymaben littlemiracle_ sansursuz olarak izledim tamda o sırada kizimi emziriyodum nasil midem bulandi anlatamam allahim evladında hayirlisini versin eminim son ana kadar kiyamamistir evladina kurtulmasi icin dua etmistir o an e😐
littlemiracle_ Seymaben yaa gerçekten benim de yemek bile yiyemedim dün akşam birden mide ağrısı ve bulantı oldu