Aminesultan Kızlar vücudumun her yeri acayip sekilde kaşınıyor bildiğiniz yara oldu her yerim 😓ama halân çok kaşınıyor geceleri de dahada artıyor dr a gittim bi krem verdi ama fayda vermedi ben gibi olanlar varmi aranızda nasıl gecer bilgisi olan lütfen yazssin çok kötüyüm 😓😔bu arada 33+5haftaligim
MelisHayal Aminesultan kuruluktan kesinlikle benimde o şekildeydi kremlerde pek fayda etmedi mustela nın çatlak kremi kaşıntımı geçirdi tavsiye ederim 🙏
OgretmenEva Aminesultan çok şükür onzaman bolca nemlendirin cildinizi zeytinyağı, badem yağı, bebek yağı, vazelin alternatif olabilir
kckynssna Ahh ahh birde bana sorun artık deliriyorum heryerim dediğin gibi yara oldu gece olsun istemiyorum sabaha kadar bir gram uyku uyuyamıyorum😰 karaciğer enzimlerinden şüphelendi doktorum yaptık tahlil bişey çıkmadı. Ama bugün kaşınan heryerime bol vazelin sürdüm ve onun üstüne uyumuşum bence ciildimiz kuru olabilir ben bidaha kaşınınca öyle yapmayı düşünüyorum sende bir dene canım benim inşallah geçer 😣 bende 37+5 im 😣
Aminesultan kckynssna ne denemedimki kuzum hatta bugun vazelin sürdüm o gecirir belki diye ama hic bir yarari olmadi 2 3 saat deli gibi kasindim yine vücudum berbat şekilde nasıl doğum yapacağım bu vücutla diye düşünüyorum 😓kafayi yicem bunalima girdim iyce
kckynssna Aminesultan ay bilemedim şimdi, ya ben rahat ettim bugün vazelin sürünce. Sen 2-3 saat kaşınmışsın kız sabaha kadar benimki ahh ahhh😫
Pinaroban Bayi eczanelerde art de huile diye aromaterapi bitkisel yaglar var netten yazip hangi sehirdeyseniz bulabilirsiniz eczaciyim ve gebeyim bende boyle allerjik sorunla karsilastim ve cozumu bunda buldum bebege ve anneye zarar vermeyen tamamaen bitkisel ole aktarda satilanlardan degil lavanta ve nane yagi karistirarak yalilan bi haricen cilte surelen bir uygulama ve aninda kasintiyi aliyor ve soguk olmaz ama en azinda. İlik dus tavsiye ederim
Pelopss Kurdeşen olmuşsun onun için doktora git cildiyeyeciye anlıyorum seni bendede aynı sorun vardı kaç doktor gezdim karaciğer emzimlerime baktırdım gece tutan bi kaşıntı genellikle baharat acı kabuklu yicekler yediğinde olan bişey sıcak olunca daha çok belirginleşiyo doktora git sana ve hap vericek bi kordisonlu krenle hemen gecicek rahatlicaksın gecer diye bekleme
Aminesultan Pelopss cildiyeye gittim kaşıntı giderici bi krem verdi ama hic bir fayda vermedi canim senin kullandığın hapin ve kremin adi ne acaba
Bilge35 Aminesultan cildiniz çok kuru o zaman . Nemli tutmaya çalışın . Benim öle kupkuru bi cildim var pul pul dökülür derim nemli tutmazsam çok fena kaşınırım
kckynssna Aminesultan yok valla vazelin sürüyorum kaşındıkça ondan geçti heralde doğum yapmadım daha 39+4 😣😫😫