Nskyhn Merhaba hanımlar, bebeği için özel sağlık sigortası yaptıran var mı ? Özel aşıları karşılıyor mu ?
Karanfillizencefil Nskyhn ben de düşünüyorum ama bildiğim kadarıyla karşılamıyor öyle demişti sigortacim
Tugcecanan Nskyhn özel sigorta yaptırdığınızda hemen yararlanılamıyor diye biliyorum ben. Özel hastanelerde bebek takip paketleri var. Benim doğum yapacağım hastanede vardı ondan alıcaz bizde. İlk bir sene bütün rutin kontroller testler vs paketin içindeydi her hastane de var mı bilemiyorum. Bunu görünce özel sağlık sigortasından vazgeçtik
Rapunzelinanasi Nskyhn bilgim yok bu konuda ama buradan yazayım. Minnoşunu aldın mı naptın? Nasılsın? 🥰
Nes1903 Bende bu konuyu merak ediyorum kendi doğumum için geç kaldım bari bebeğimiz için yapalım dedik inşallah yapanlar vardır
Lavantam20 Nskyhn allianz ben ogluma ilk 2 yıl yaptırdım ama bebeğe tek yapmyorlar ebeveyne yaptırma zorunluluğu da var
Nskyhn Tugcecanan biz bugün doktora falam sorduğumuzda o tarz bir şey yokmuş. Sigorta ile anlaşılır ancak denildi
Tugcecanan Nskyhn tek tek bilgi almak gerekiyor demek ki. Ama zaten biz vazgeçtik özel sigortadan, takip paketi daha işimize geldi doğduğu hastanede takipte kalmasını istiyorduk 😅
Lavantam20 Nskyhn kuzenim yeni yaptırdı 3.5 bin sadece cocugun tuttu kendisinin de allianzi vardı dediğim gibi allianz tek cocuga yapmiyor maalesef
Nskyhn Tugcecanan bizde onun için uğraşıyoruz aslında hastane çok pahalı değil ama sigorta daha uygunsa neden olmasın dedik 😂😂
Nskyhn Rapunzelinanasi cumartesi sabahı çıkardık 😍 çok şükür toparladı. Bugün kontrol vardı bir problem çıkmadı. Uğraşıyoruz minikle 😍 sen nasılsın? Ay az kalmış. Heyecan bastı beni 😂
Rapunzelinanasi Nskyhn oyy maşallah kuşuma sağlıkla büyüsün inşallah 😍😍 evet ben de sezaryen için tahlil yaptırırken anladım artık doğuracağımı korku, heyecan, stres hepsi bir arada 2 gündür 🙈
Nskyhn Rapunzelinanasi amiiiin inşallah darısı sana 🧡🧡 ahhh çok garip anlar aklıma geliyorda yine doğum anına dönmek isterdim 😍 keyfini çıkar 😍😍