Zeynephze Merhaba arkadaşlar bebeğim 38 günlük onunla gün içinde nasıl ilgilenirim neler yapabilirim bilmiyorum bişeyler öğretmek için şimdiden mi yapmam lazım?
hukukcuanne_06 Zeynephze nasıl yapıyosunuz ben de aldım gösterelim dedim eşime ama daha erken dedi gerçi bizimki 20 günlüktü😇
Zeynephze hukukcuanne_06 siyah olanları gösteriyorum ne olduğunu anlatıyorum sağa sola götürüyorum takip etsin diye ediyor da 😅
Zeynephze hukukcuanne_06 birde gözlerinin içine bakarak iltifat ediyorum, kafamdan onun adıyla bi masal uydurup anlatıyorum çok güzel dinliyor dene bence😅
hukukcuanne_06 Zeynephze masal hikaye işler eşimde😅 ben gezme tozma planlarımızı kuruyorum şimdiden kızıma bilinçaltına yerleşsin de ilerde gitmem etmem demesin😬
Zeynephze hukukcuanne_06 evet ben de gezdirmek istiyorum ama 2 keredir çıkıyoruz çok ağlıyor adapte olamadı😅
hukukcuanne_06 Zeynephze biz daha dışarı çıkmaya cesaret edemedik havalar çok değişik üşütürüz diye çekiniyoruz🥹
Zeynephze hukukcuanne_06 hava güzel diye çıkarmıştık ama burası da soğudu şimdi artık çıkarmayız hasta olur