metenninannesi 36 haftalıkken ilk çatı muanemi oldum çocuğun sancısı çıkmıştı bugün 38haftaligiz çatı muanesi oldum tekrardan çocuğun sancısı çıktı acilmam yok siz 2.ye çatı muanesi oldunuz mu çatı muanesi olduktan sonra ne kadar süre sonra doğum yaptınız
Maliefem metenninannesi merdiven inin çıkin açıklık için bol squat 1 2 fincan da adacayi icebilirsiniz
hayirlisi06 -MinikveAnnesi- yarın 39 oluyorum kontrolüm var Dr hiç muane etmedi sandın çıkarsa ederim dedi ınslalah yarın çıkar
girl_boy_annesi metenninannesi sık sık büyük abdestim geliyordu en büyük belirti bu oldu sonra bi gece sancıdan uyuyamadım
-MinikveAnnesi- hayirlisi06 benimde yarın kontrolüm var 1 hafta önce sancım çıkmıştı muayene etti 1 cm açıklık varmış 3 günde bir cagirmaya başladı ama ilerlememis açıklık bakalım yarın ne dicek
metenninannesi girl_boy_annesi benim de büyük abdestim geliyor ama bakalım inşallah benim de ansızın olur 😊😅
hayirlisi06 -MinikveAnnesi- kilosu ne kadar acaba ben lolo almasından da korkuyorum normal istediğim için
-MinikveAnnesi- hayirlisi06 en son 3200 civarıydı ne kadar oldu bilmiyorum bende öyle düşünüyorum dogmadiklari her gün kilo almaya devam ediyorlar 😄 sağlıklı olsunlar da