ssuullaa Kızlar selam, günde kaç öğün yemek yiyorsunuz? Ben sabah öğle akşam ve ufak atıştırmalıklar yapıyorum aralarda ama buraya baktığımda bir çok kişi sadece sabah ve akşam yiyor öğlenleri daha çok yoğurt gibi ara öğünler tercih ediyor. Siz nasılsınız???
kahvesever__ ssuullaa hamileyken ne zaman acıkırsam o zaman yerdim istedim zaman yani ona rağmen 8 kiloyla doğuma gittim
Ebrumurat123 ssuullaa 3 ana öğün 3 ara öğün yiyorum ekmek pek tüketmedigim için acıkıyorum daha iyi okuyor ara öğünlerde yoğurt meyve ne bulursam onu yiyorum
Armommy ssuullaa sağlam bir sabah kahvaltısı, meyve ağırlıklı bir öğlen bazen de tatlı, zengin bir akşam yemeği, gece de midem yanarsa süt vs. Ya da arada farklı şeyler canım çekerse onları tüketiyorum akşamları🌸
bahtsizbedevi ssuullaa sadece iki öğün yiyorum sabah ve akşam. Kahvaltıyı zaten geç uyandığım için 12-1 gibi yapıyorum. Aralarda acıkırsam bi şeyler atıştırıyorum. Hamileyim hamileyim deyip günde 152526 öğün yiyip doğuma +30 kiloyla gitmek istemiyorum ahahah bebek sağlıklı ve kilosu yeterli olduğu sürece de böyle devam etmeyi düşünüyorum
sevgitbk ssuullaa özellikle sabahları kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum söylemesi ayıp🤣🤣 bir de öğle vakti 5e doğru yoğun bi açlık hissi oluyor.erken kahvaltı yaptıysam da 1-2 gibi atıştırmalık yapıyorum.bu şekilde ilerliyoruz.bizim tosuncuk biraz obur sanırım yemek yemeye başladığım gibi kımıl kımıl oluyo karnımda😅😅🧿
Cgdm34 ssuullaa ben sabah kahvaltısı yapıyorum canım bıraz gectıkten sonra meyve yıyorum bıraz gectıkten sonra kuruyemıs vs yıyorum aksamda yemek yıyorum sonra kapanışş canım😂😂😂
seyma9188 ssuullaa Açlık durumuma göre değişiyor 😁 Sabah kahvaltısından sonra 1 porsiyon meyve yiyorum.Fazla hareket etmişsem öğle yemeği yiyorum.Ekmeği sadece sabah kahvaltıda yiyorum.Akşam yemeğinden sonra da 1 porsiyon meyve yiyorum.Yatmadan önce 1 büyük bardak süt içiyorum.Akşam yemeğini en geç 7 de yemiş oluyorum.Günde 3 litre su içiyorum.
hulyaca ssuullaa 3 ana öğün 3 ara öğün şeklinde genelde. Diyetisyen desteği ile ilerliyorum başında beridir hep. ☺️