Damlacaa Kızlar bu bebek arabasını aldım , sanırım içine puset girmiyomus bilgisi olan var mı lütfen yazabilir mi kesin bilgi bulamıyorum da
durumom2022 Damlacaa benim bildiğim bastonlara puset takılmıyor zaten puset takılması için üstünün çıkıyor olması lazım o modellerde çıkmıyor ki
Damlacaa durumom2022 Annesininportakali53 Acemi anneliğim burdan belli kizlae işte 🥲 Uygun görünce saldiirp aldım neyse ki iptal ettirdim cahillik başa bela
Annesininportakali53 Damlacaa ne cahilliği kuzum benimde ilk gebelik bende birçok şey bilmiyorum ama mesela bu tür şeyleri e bebek olsun başka mağazalar olsun gidip gözlerimle görüp özelliklerini sorup internetten ona göre uyguna alıyorum öyle yapabilirsin
durumom2022 Damlacaa estafurullah bizde bilmiyorduk da baka baka öğrendik işte ben bebek arabasını görerek aldım bir tek anlattı orda adam özelliklerini
Annesininportakali53 Damlacaa ya tabi ordan al demiyorum sadece modellerini özelliklerini sorup görürsün mesela puset takiliyormu hangi model nasıl diye ben öyle bakıp gezip sorup sonra internetten uyguna aldım neredeyse yarı fiyatina