Mihriban341 Kızlar dün şeytan tırnağı denilen yer koptu şuan bastırınca orası hafif ağrıyo ve kızarık dün Antibakteriyel furacin sürmüştüm ancak dolama olur diye korkuyorum ağrıması normalmidir yoksa dolama başlangıcı mı ?
Kaleboynutuba Mihriban341 yok kuzum sen şeytan tırnak denilen yeri koparttığn için şişmiştir dolamaya benzer ama olmaz inşallah geçer krem kullan kuruyup çatlamasın
Mihriban341 Nuray08 inşallah ya çok korkuyorum artık ağlıyorum sürekli bi yerimde birsey Çıkıyo kopardığın gibi dolama olur falan yazıyo biraz kırmızı basınca da ağrı var inş geçer olmaz
Kaleboynutuba Mihriban341 derim kalkınca kopartıyorum hiç bişey olmaz canım korkma daha kötülerini de gördm ama dolana vs olmadı geçer zaten yarına bişeyi n kalmaz
Mihriban341 Kaleboynutuba canım teşekkür ederim öncelikle bugun yine aynı basınca ağrı var inşallah dediğin gibidir çünkü ayağımdaki de böyleydi sonra iltihap tutmuştu 33 haftamda dudaklarım kabukları yolunmuş kanamış elimde böyle şişlik ağrı soyulma egzema allahım hiç öncesinde böyle sorunlar yaşamamıştım öyle korkuyorum artık ağlıyorum