tazeanneveminigi Kizceler merhaba. Baby plus travel sistem bebek arabası almayi düşünüyoruz 4 bine kadar limitimiz var. Acaba kullanan var mı?Memnun musunuz🥰🥰🥰
asilannesii tazeanneveminigi ben baby plus galaxy modeli ile kanz d go arasında kalmıştım bizimle e bebeğin magza müdürü ilgileniyordu ona sordum sizce hangisini alayım fiyatlar aynı dedim. O da kanz ı önerdi galaxy den şikayet çok alıyorum dedi. İskeletinde gıcırdama oluyormus galiba
kizannesiyimm Sunny baby ryan aldık biz gayet memnunuz. Tek başıma çok rahat indir kaldır yapabiliyorum
Deletedmom_110 Ben o modelin canyon onu kullanıyorum valla çok kaliteli bir araba ben çok memnunum tavsiye ederim 🌸
tazeanneveminigi Deletedmom_110 ona da baktım canim çok benzerler gerçekten. Ben de o iki model arasında kararsız kaldım. 😊 güle güle kullan inşallah. Ben de ilk defa canlı baktım çok hoşuma gitti
tazeanneveminigi izobellaaa-_- ben de ilk defa mağazada baktım canım. Çok şık duruyor gerçekten. Özellikle siyah olanı. Senin hangi rengi 🤩🤩
kizannesiyimm tazeanneveminigi trendyolda 2650. Biz mağazadan pazarlıkla daha uyguna aldık bir de o zaman daha uygundu tabi
izobellaaa-_- tazeanneveminigi siyah canım eve gelen de içi sarı gold oluyor o daha güzel 😀 gold çizgili baklava dilimli
tazeanneveminigi asilannesii biz de sürüş bakımından test ettik canım. Galaxy daha iyi geldi bir de alt taşıma yerinin kapanıp etmesi de hoşuma gitti. Ama emin olamadik. Ben de birkaç yorumda okudum ses geldiğini. Acaba çok ağırlıkta mi oluyor bilemedim ki. Ne zormuş seçmek.
tazeanneveminigi kizannesiyimm canım dediğin bebek arabasi hangi mağazada var acaba? Gidip bir bakmak isterim
asilannesii tazeanneveminigi evet cok zor biz kanz ı aldık daha hafif geldi bana ama iyi düşünüp almak lazım🌸
kizannesiyimm tazeanneveminigi Ankara’da Ulus Konya sokaktan aldık biz. Sanırım civilde vardı bir de. Başka nerede var bilemiyorum
Betulhdvrd kizannesiyimm ulusta böyle bebek arabası satan mağazalar var mı toplu birkaç mağaza görmek istiyorum da