Mementovivere melismeydan1 yarın randevum var evde yatıyorum sizde var mı bir Gelişme sizinle durumunuz aynı kese küçük bebek normal
melismeydan1 Senemssss ilaç kullanmanıza rağmen olduysa sağlıksız gebelik demişti doktor banada çok üzüldüm çok geçmiş olsun
Mementovivere melismeydan1 gerçekten tuhaf bir durum yaşıyoruz bebek normal kese küçük beklemek çok zor
melismeydan1 Mementovivere 3 haftadır yatıyorum herhangi kötü bir belirtimde yok kanamam vs bir yanım umut dolu bir yanım çok korkuyor
Melisasis melismeydan1 benimde gebeliğim adetime göre bir hafta geri . 24. Haftadayım hiç bir problem yok hala geri . Geç döllenmeden kaynaklı olabiliyor . ilk banada kese küçük bakalım bebek olacak mı dediler ama çok normal suanki durumum
Mementovivere melismeydan1 merhaba canım her şey yolunda çok şükür kalp atışımız güzel kesemiz büyümüş 5 gün sonra tekrar kontrol verdi umarım tamamen düzelir senden de güzel haberler gelir inşallah
Mementovivere melismeydan1 içini rahat tut Allah’a güven inanıyorum sağlıkla kucağımıza alacağız hangi Şehirdeyseniz doktorum farklı teknikler uyguluyor