Nurella2 minigiminannesi03 kaç haftalik öğrendiniz ultrason resmi varmi acaba bizimki daha karmaşık da
babybmom20 minigiminannesi03 benimde öyle oldu canım 13de kıza benziyor demişti 18 e doğru yüzde yüz erkek demişti
minigiminannesi03 kahvesever__ Amin inşallah teyzesi ay kız diye düşünürken erkeği görünce şok oldum şaşırdım
minigiminannesi03 Nurella2 ultrason resmi var ama ben ikili test yaptirmistim oylelikle ogrendim yuzde 99 erkek cikti
minigiminannesi03 babybmom20 ayy valla erkek olacağını öğrenince biraz şaşırdım kendimi kıza diye alisitiriyordum
2prenses1prensannesii minigiminannesi03 ikili testte nasıl söylüyorlar ya ben hem ikili hem 3lu test için kan verdim bana birşey söylemediler bende mi sıkıntı 😒
Sinemfalanfilan minigiminannesi03 ikili testte cinsiyet belirtiliyor mu ? Henüz doktora göstermedim fakat sonuçları elimde
babybmom20 minigiminannesi03 aynı bende öyle sevindim yani neden sevinmiyim ama eşim video çekmiş videoda gerçekten mi erkek mi şok oldum filan demişim videoyu izleyince utandım yani sevinmemiş gibi ama aslında sadece şoktan öyle oldum
minigiminannesi03 minigiminannesi03 kesinlikle eşim kendini öyle kesin değil dediğim halde o bile kızım diye seviyordu karnımı kızımla sana neler edeceğiz hayaller peşindeydi sanki biraz hüsran oldu onada 😂😂😂
minigiminannesi03 KumsAlyaa 12ci haftada kıza benziyor demişti ama ikili testi beklememiz istemişti kesin olarak cinsiyeti için
alky minigiminannesi03 ikili test değil o. Fetal DNA testinde öğrenilir cinsiyet kan yoluyla. İkili testte down sendromuna bakılır. Cinsiyet belli olmaz.