Annesininportakali53 1bade ekmek arası köfte .. Soğan salatası Ayran Üzüm ve karpuz Bence yeterli 😁 herseyi hallettim yatiyorum
06nurrrr Annesininportakali53 ya ne zamandır da canım köfte çekiyor vallahi afiyet olsun ağız tadıyla ye inşallah kuzum ☺️💜
kizannesiyimm Sumiire eşim tarçın sevmediği için yapsam da tarçınsız yaptım hep 🥲 onun sevmediklerini gece mesaisinde olduğunda yapar yerdim ama şimdi işi değişti her akşam evde herif 😂 o halsizlik biter mi hiç yaa hamileyken ayrı doğurunca ayrı 🥲
Sumiire kizannesiyimm bende sevmem normalde agzıma sürmezdim ama nolduysa hoşuma gitmeye başladı sende sabahtan yap yiyebildiğini ye öğlen cay demleyip kalanını at buzluğa canın istedikçe çıkarıp yersin çayın yanında 🤭😅
kizannesiyimm Sumiire rendeleme işini hep kocama yaptırırım, unutuyorum sürekli. Akşam gelsin de rendelesin havuçları ben de sabah yapayım 😂
Sumiire kizannesiyimm ohooo 🤣🤣 buyuk robotun varsa onların rende aparatı oluyo ben genelde onda yapıyom
tontonhanim 1bade dünden et köftem var yanına biraz fırında sebze ve pilav yaparım salata ayran yeterli olur 🥰