Tamarix Emos07 kasık ağrısı çekiyorum belim çok ağrıyor göğüsler şiş adet olacakmışım gibi ağrım var pek umudum yok
Kivircikkuala Emos07 Belirti aramıyorum ama hamile gibi hissettim kendimi test yaptım birisinde hayalet diğerinde hafif pembemsi çıktı testler tabi biraz geç çıktı hemen çıkmadı adete 5 ve 4 gün kala normal kaset testi yapmıştım bekliyorum şimdi bat 28
Emos07 Tamarix siddetli bas agrisi, surekli uyku hali uyusamda yetmiyomus gibiii🤦♀️ sag bel ağrısı; ara ara tek tarafli kasık agrisi giriyor anlik
Kivircikkuala Emos07 inşallah kuzum vardır veririm ama bu biraz geç pozitife döndü yani testler geç pozitife döndü inşallah gerçektir 🥹❤️
Emos07 Kivircikkuala insallah kuzu insallahh🥰 benimde gecikirse test yapicam galiba cokda sabirsizim ama bakalim
Tamarix Emos07 benimde 2 gün sonra beklenen adet 15-16 pikti bakalım hayırlısı meme ucu damarlı sivilce gibi noktalar var sizde var mı
Tamarix Emos07 bende işte görünen çarşamba bakalım ne olacak regl olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor sizde var mı