Gldn Selam 14 haftalık olduk küçük tansiyon 9 çıktı sınırdaymış bu sorunla karşılaşan varmı.1 hafta tansiyon takibindeyim eğer yüksek devam ederse ilaç kullanmay başlıcam.Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar deneyimlerinize ihtiyacım var.
Derya341986 Gldn bende de oluyor cnm ben 25+6 yım doktor sürekli olmadığı sürece bişey yapamam dedi oyüzden evde takip ediyorum ve tuzsuz bir hayat yaşıyorum şuanda
Derya341986 Gldn valla hastaneye gidip ölçtürünce kalbim çıkacak gibi oluyor yerinden heyecandan 14 9 oldu üç kere ama biraz dinlenince iniyor evde de 11 7 10 6 larda
mineeeee bende de aynı canm.1 hafta olctuk sürekli olmadığı için banada ilaç vermedi.Eve koldan olanbtansiyon alaetlerinden alın takip edin.Ben tuzu unuttum bile yemeklere salça bile kullanmıyorum. Hasret kaldım peynire,zeytine ama her şey bebislerimiz icin 🤗🤗🤗
Derya341986 mineeeee valla bende peynir ekmek yemeyi özledm tuzsuz ama baya etkiledi sanki bir haftadır 12 bile görmedm
mineeeee Derya341986 ben tuzsuz ekmek alıyorum valla .ama değer az kaldo bebislerimiz kucağımıza almaya insallah
Gldn Evet ölçüm sırasında güm güm oluyor kalbim benimde bende yemek yemeğe korkuyorum açıkçası kaç gündür Allah yardım etsin😔
Ayseport Benimki de aksine çok düşüyor 5 e 9 çıktı baş ağrısından ölüyordum boyun damarlarımdan beynime kadar çıkan bi ağrı 3 gün çektim ama daha kontrole gitmediğim için tansiyondan olup olmadığını bilmiorum
Ayseport Gldn allh beterini vermesin ama bulantı bitio baş ağrısı başlıo bazen ikisi aynı anda günler geçmek bilmio
Derya341986 Bgn ilk kez biraz tuzlu yedim korkarak canım bişey çekti çok geldim baktım çıkmamış tansiyonum 10 7 idi düzene giriyor demekki