Anne88 Kızlar iki haftadıe açılma hiç ilerlemedi doğum kanalına bile girmemiş o yüzden yarın sezeryan olcam sabah 9 da bana dua edermisiniz çok korkuyorum 😟😟
Mihsu Anne88 bence beklemelisin beklemediğin için o kadar pişman olacaksın ki gerçekten bir hafta daha bekle bence
Sebos41 Anne88 Hiç korkma sonucunu düşün bebişini hayal et kokusunu hayal et stres yapma.Doktorun seni sezeryana yönlendiriyorsa mutlaka dinle göz ardı etme.Normal doğum yapmakda direten bir tanıdığım bebeğini kaybetti sırf bu normal doğum sevdası yüzünden.Sen kalbini bozma ve bebeğin için ne sağlıklıysa ona yoğunlaş.İki doğumda da ağrı çekeceksin sonuçta.Bebeğini düşün sadece gerisi öyle yada böyle geçiyor.
Sumiire Anne88 hiç korkma rabbim kolaylıklar versin bende bekledim senin gibi ne açılma ne birşey hiç birşey yoktu sezeryan oldum her doğumun zorluğu var normalinde sezeryanında benim aman aman ağrım sızım olmadı kolay ayaklandım inşallah sende kolayca iyileşirsin sana tavsiyem emzirme yastığın varsa hastanede götürmen yanına sade Nescafe türk kahvesi hangisini alabiliyosan al baş ağrısını engelliyo ani sağa sola kafanı çevirme baş ağrısı yapıyo ilk ayaga kalktığında yere bakma başın döner ayaga kalkarken korkma yürüdükçe ağrıların hafifliyo
gkbyza Mihsu bence bu tutumunuz çok yanlış sonuçta bebek nasıl gelmek isterse öyle geliyor annenin elinde değil bazı şeyler destek olmak gerekirken negatif enerji vermek doğru değil.
Deletedmom_31 Mihsu yahu kadın kaç haftalık olduğu bile yazmamış el insaf. Bu kadar bilmişlik yapıp insan hayatıyla oynayabilmek büyük cesaret.
Anne88 Mihsu bana kalsa ben beklerim ama bende panik atak var doktorum istesende yapamazmışsın dedi benim 1 cm açıklığım üç haftadır hiç ilerlemedi ve bebeğim baş aşağı olan pozisyondan kafasını yan tarafa çevirmiş
Anne88 Sebos41 çok teşekkür ederim canm inşallah hayırlısıyla hepimiz evlatlarımızı alalım kucağımıza 😍
Defneseda2022 Normal doğum bir marifet değil doktor ne dediyse bebeğiniz ve sizin için hangisi sağlıklıysa onu yapın.
Usnac1995 Bende normal istiyordum, ama doktor yapamazsın kanal da değil ve doğum başlamış dedi. 39+2 de doktoru dinleyip iyi ki sezeryan olmuşum yoksa eve gidip sancı çekip gelecektim. Bebeğim kakasını yapmış normal olsa çok strese girermiş.
Deletedmom_31 Anne88 kastettiğim bu işte. Durumunuza dair bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara kulak asmayın hiç. Bebiş de siz de sağlıklı olun gerisi hiç önemli değil 😊
Sun10 Bilmediğim için soruyorum gerçekten yurt dışında anne bile asla sezaryen isteniyor sezaryen doğum değil müdahale şekli olarak kabul ediliyor bebeğin kalp atışı vs normal olduğu sürece 42. Haftaya kadar bekleniyor bu durum için değil ama genel olarak neden Türk doktorları sezaryene daha meyilli? Bi cm açılma olmasa bile suni sancı ile doğuma başlatılıyor anneler. Tabiki ben de önce bebeğimi düşünürüm o an ne olması gerekiyorsa ama normal şansı varken de doktorların bunu öldürmesine kızıyorum.
hayirlisi06 Sun10 maalesef öyle Hele ki özel de. Benim Dr bebek kilolo diyip duruyor üstelik kendim de 101 kiloyum ikinci doğumum
Anne88 Sun10 Bizim ki daha kanala inmedi yan duruyor baş aşağıydı. Pozisyon değiştirmiş yoksa bende normal istiyordum