Kivircikkuala ve Tamarix Merhaba arkadaşlar, yazılarınızı okudum . İnşallah sizlere vesile olur yazacaklarım. Biraz uzun bir yazı olabalir hakkınızı helal edin. Ben bir yıldır evliyim ve evlendiğim gibi çocuk istedim tahliler ovilasyon testleri vs herşeyi denedim olmadı sonra ikinci defa korona oldum ve arkasından psötümör serebri hastalığına yakalandım halk dilinde yalancı tümör diye geçiyor. Neyse kızlar doktorlar bu tedavi sürecinde kesinlikle hamile kalmayacaksın demişti zaten olmuyordu ve folik asit bıraktım bu hastalığı vitamin ilaçlarının da sebep olduğunu söylediler neyse herşeyi bıraktım bu hastslığımla uğraşmaya hastahane hastahane dolanmaya başladık. Bir de bunun öncesinde istegramda da karşıma Yanıklar Baharat diye bir sayfa çıktı .çocuğu olmayan anne babalara doğal kürler yapıp çocuk sahibi olmalarına vesile oluyormuş ben eşimle bizzat yerlerine gittik ve benimde o zaman tiroid ten başka sıkıntım yoktu yeni evliydim dört beş ay olmuş sonra Orda ki Ahmet Bey benimle eşimin sonuçlarına baktı bana çok taktığımı stres yaptığımı ve pco olduğumu o söylemişti onca doktor gezmiştim kimse bana fazla yumurtaların var dememişti Ahmet bey e kadar neyse bana papatya özü ve onun yanında iki şey daha vermişti bunlar seni rahatlatır iyi uyursun demişti eşime de bir kaç şey vermişti . Ben hastalığımı öğrenene kadar kullandım ama bitirememiştim sonra hastslığımla bütün kullandığım ilaçları vitaminleri bıraktım ve hastalığına uğraştım şehir değiştirip kaynanamların yanına taşındım çok zor bir süreçti eşim başka yerde ben başka yerde gel zaman git zaman tedavime devam ederken kanım hep enfeksiyon oluyordu ağır ilaçlar kullanıyordum ameliyat da vardı ben onu istemedim şant takılıp beyninde biriken sıvıyı mideme boşalatacak ve ömür boyu kalacaktı ilerde çocuğum olur umidiye ameliyatı reddetim çocuk yapamazsınız dedikleri halde. Neyse evliğimizin birinci yılını doldurmaya yaklaşırken tedavim iyiye gidiyor kötüye gidiyor derken bir gün doktor kanın hiç düzelmiyor demişti tedaviye ara verelim ve bu süreçte hamile kalırsan doğumda bütün hücrelenir yenilenir demişti ben tüm ilaçları bıraktım ve bıraktığım hafta hamile olduğunu öğrendim. Allah ın mucizediydi korkuyordum hem hastalığım hem daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim açıkçası pek sevinememiştim şoktaydım. Ha bu arada ilaçları bırakınca o haftada yanıklar baharat tan alıdığım ve bitiremediği kürleri de içtim o sıra hamile kaldığım hafta . Kızlar şuan 4 aylık hamileyim çok zor bir süreçten geçtim neler neler yaşadım ben size sadece hastalığımı anlattım. Demem o ki dualarınızı ve ümidinizi kesmeyin rahat olun nasibimizde varsa yaşarız yoksa bizim için hayırlı değildir deyip Rabbimize tevekkül edelim. Dediğim sayfayı araştırın istegram da faydası olur belki inşallah . Benim ablamın hiç çocuğu olmadı hep der öbür dünya da bekliyor beni diye. Bir tane komşum dün gözün Aydın’a gittim 12 yıldır çocuğu olmuyormuş neler neler denemiş kaç kaç kere tüp bebek denemiş olmamış bu yıl kendiliğinden olmuş. Allah hakkınızda hangisi hayırlı olsun inşallah .. Tekrar hakkınızı helal edin gönlünüzce olsun herşey 🤲🥰