1bade Kivircikkuala bu kadar stres fazl canım, herseyin hayırlısı orda çift çizgi ile sorun bitmiyor ki kaç tNe dusugum oldu o yüzden hayırlısı de ve kafandan at yoksa olmuyor denendi,onaylandi
Kivircikkuala crazymommy Kuzum beliren bir şey yok büyük ihtimal yok zaten bir gebenin günlüğü gebelik testi yanılttı o kadar
crazymommy 2prensesannesiiii Bana da bir korku geldi yarın bende tekrar deneyim testi en iyisi perşembeye randevum var sağlık ocağında daha erkene yok ozamana kadar sabrım taşıyor 🥹
2prensesannesiiii crazymommy perşembe kese görmeye gidecem bende inşallah yolunda her şey 🥲 valla daha da gebelik testi almam hiç böyle bişey başıma gelmedi ama gelebilir direk kan veririm doğurup tekrar gebe kalırsam öyle yaparım artık🥲
Momy_eyyuptalha Kivircikkuala üsteki testinizden hafif pembemsi çizgi var galiba yoksa ben mi yanlış görüyorum🙄
crazymommy 2prensesannesiiii Ya da kimyasal olabilir benimde önceki aylarda belirgin çizgi çıkıp sonraki gün gitmişti çizgi kimyasal olunca öyle oluyor ya
2prensesannesiiii crazymommy bende de öyle oldu ama dilim varmadı demeye hep silik koyulaşmadı tabi ben beta verdim pozitif ama yavaş artmıştı hep o yüzden hep silik çıktı ve düştü sonra değer 😢
crazymommy Kivircikkuala Bir gebenin günlüğü mü 🥺 Onda hep ikinci çizgi çıkıyormuş bekleyince canım herkes öyle diyordu keşke artımed vs yapsaydın ilk
Kivircikkuala crazymommy Zaten aşırı pişman oldum normalde Lotus Ovulasyonun testlerini kullanırım ve danışmanlığı yardımıyla ilerlerdim bu ay böyle saçma salak bir şey yaşadım benim suçum