06nurrrr Birmeleginannesi32 bekleme bence kuzum herşey bizim için gerçekten tedbirini al takdir Allah’tan demişler her an herşey olabilir ben bile 24+0 korkuyorum şimdiden erken doğum fln olur diye
Birmeleginannesi32 06nurrrr aslında birazda rahatım 4 yaşında bi kızım var onun temiz eşyalarını güzelce kaldırmıştım sadece eksikleri alacağım şuan acil bişey olursa onlarda kullanırım tabi inşallah olmaz 🙏🏻
06nurrrr Azra41 şu kırmızı takımı buraya yollayabilirsin😂😂 kırmızı takıma bittim 😍sağlıkla giysin bebişin❤️❤️❤️
Azra41 06nurrrr teşekürler kuzum 🥰 Hepimizinki sağlıcakla gelsin inşallah 🤲 bende bayıldım ona gidip gelip seviyorum elbiseyi 😂 benim bile yeleğin yok öyle ya tüllü tüllü 🙊🥹
06nurrrr Azra41 amin inşallah o değilde şeye takıldım ben Baba’nın zevki benim zevkimden daha iyi sjsjs😂😂
KeremikoBayky Dilara71 evet bi takım pijamanın üstüne giydirip battaniyeye sarıp dışarı çıkarırım diye düşündüm
derin1derin Qnl olsun ben de o zamanlar başladım zaten almaya ufak tefek alıyorum bir de arabası beşiği hazır onun dışında benim de eksik çok zamanımız var alınır daha 🥹
cahillesohbetikestim tazecikannee henüz bir şey almadım çokta bir şey almıcam zaten abisinin kıyafetlerini giyecek 😁🤭