Fotograf atmayı beceremedim hepsini tek tek yazicam simdi
7 tane yenidogan duz beyaz zibin atlet
7 tane 3 aylik duz beyaz zibin
Toplam 12 tane yenidogan ve 3 aylik çorap
Alt üst şapkası olan alt üst takımlardan yenidogan 6 tane, tulum şeklinde yenidogan 5 tane
3 aylik alt üst sapla takım 4 tane tulum olarak 2 tane
10lu hastane cikisi 1 tane
Astronot tulum değil ama disari çıkarken giyebileceği kalin tulum
İndirim var diye 1 yas için mont aldik hahah
Yine indirim var diye 9 12 aylik bir kac parça alt üst
Yürüyüş öncesi ayakkabi ( tatli olduğu icin aldim gerekli mi bilmiyorum)
Örme yelek
Patik
Hastaneye yedek olarak aldığım takımlardan götürürüm diye dusundum
1 kalin, 1 nohut battaniye
1 tane kalin kundak
Bebek bezi ve ıslak mendil( çeşitli markalardan aldim, prima ve sleepy)
Pişik kremi bepanthol
Küvet seti, sampuan, banyo süngeri, bebek yagi, deterjan, yumuşatıcı, kulak temizleme çubuğu, bebek havlusu, bebek uyku seti(besik için kenar korumalikli) tarak seti, tırnak makası, oyun halisi, anne yani beşiği, sallanir ana kucagi, burun aspiratoru, lohusa - hasta bezi, doğum sonrası pijama, gecelik. Emzirme örtusu, emzirme sutyeni, emzik, biberon, bebek yatağı (besik ici),alt açma ortusu (hastane için tek kullanımlık ev için de standart yastıkli olanlardan) anne-bebeo çantası, bebek maması, göğüs pedi, göğüs ucu kremi, sut sagma pompası haha (Manuel aldim ben) sut saklama poşeti, hastane çantası için koroplast kilitli poşetler, bebek eldiveni, kanguru, muslin örtü, ateş ölçer, hava temizleyici, oyuncaklar, zeka kartlari, 0 6 ay masal kitapları, bebek kiyafet askısı, mama sandalyesi (zam gelmeden ne alsam kardir diye), bebek arabasi, zam gelmeden bebek odasi, kapi susu, verilecekse doğum sonrası hediyelikler, puset ortusu.
Ben biraz detayciyim genel listem buydu ivir zivirlar var işte odasi için çekmece duzenleyici vs gibi. Eksikler hala var tabi. Ben hava temizleyiciyi evimizin konumu gereği aldim şart değil tabiki bunların hiç biri şart değil ama fikir olsun diye yazdım:))