Kalbim-22 Merhaba kizlar 12 haftaligim bulantim kusmam cok fazla iki aydır prilam kullanıyorum etki etmedi bugün doktorum ZOFER yazdi kullanan faydasinu gören varmi devlette karşılamıyormus acaba ağır bi ilac mi
180720 Kalbim-22 ben kullanmıştım bi önceki gebeliğimde ama bana yan etki yaptı bence günde 4 prilam için ama zofer içmeyin zofer kemoterapi gören hastalara verilen ilaç
hilalhanim Kalbim-22 Gerekmedikçe fazla fazla kullanmayın. Prilam Zofere göre daha iyi demişti benim dr
suscarparimm Kalbim-22 Kemoterapi alan hastalara ve hamileliğinde son noktaya gelen mide bulantılarında verilir. Bana prilam fayda etmediği için zofer kullandım yanı sıra zofran serum takıyordum kendime
ElifKumru Kalbim-22 Prilam bende de etki etmediği için zofer kullanmıştım arkadaşlarında dediği gibi kemoterapi hastaları için olan bi ilaç aslında. Doktorum o yüzden günde 1 tane kullanmamı söylemişti
Kalbim-22 Hadii ya kemoterapi alanlara verilen nasil gebelere veriliyor ki ürktüm simdi 🤦♀️ ne yapacağımi sasirdim