ddemhn minik_koala_ve_annesi evet cok heycanlı🙈 ben daha yeni hazırladım çantamı sanki günler daha yavas geciyor gibime geliyor😅 sizede öyle oluyormu?
minik_koala_ve_annesi ddemhn yok canim ben duygusalim bu gunlerde az bir zaman kaldi diye vucudumda birlikte son gunlerimiz diye 😇biran once dogsun istiyorum birde hic cikmasin istiyorum degisik duygular
ddemhn minik_koala_ve_annesi ne güzel canım, duygusallığı yaşıyorsun🙈 allah yardımcımız olsun sağ salim kavuşalım yavrularımıza insallah
annesinin_alparslani minik_koala_ve_annesi 25 ekime denk geliyor doğum ama şimdiden sancılar oluyor doğum sancısı mi bilmiyorum tabi ilk gebeliğim eksiklerimizde var korkuyorum.
annesinin_alparslani minik_koala_ve_annesi bazen öyle gibi. yaşlı teyzeler gibi yürüyorum evde o zaman. Aşağıya indiğini hissediyorum özellikle sol kasığıma çok baskı yapıyor. Açılmadan dolayı kalçalarımda ağrıyo ellerimde kollarımda uyuşma şişlik. Belimde fıtıkda var ayağıma vuruyor iyice ağırlaştım çok zorluyor beni haliyle.🥺
nonparisienne minik_koala_ve_annesi ya bizimkinin normal doğum tarihi 10 Ekim ama paşamız ters ve dönmüyor, bu cuma sezaryenle doğurucam artık 38+3 olacak 🥹
Prensessss minik_koala_ve_annesi canım seni biraz erken alıyor gibi ama en doğrusunu tabi doktorunuz ve siz bilirsiniz ama yerinde olswm beklerdşm biraz daha
minik_koala_ve_annesi Prensessss gelisimi falan guzel dedi canim 36 haftanin sonu oluyor son adet tarihine gore ultrasona gore ise 38+3 oluyor