elmas1422 Kızlar bebek bezi olarak sleppy ve prima premium care arasında kaldım siz ne düşünüyorsunuz hangisi daha iyi bi de fiyat olarak ikisinin arasında baya fark var
Kleopatra- elmas1422 Sleepy önermiyorlar nedense. Pişik yapıyormuş. Ama memnun olanda var. Bende baya kararsız kaldım.
Birgul elmas1422 sleepy kullanıyorum baştan beri memnunum, evet fiyatlar cok farklı ikisinin sleepy ile başlayın memnun kalmazsanız değişirsnz bence
Cagmer elmas1422 yeğenime 2 yaşına kadar sleepy kullandık şimdi ben de hamileyim sleepyle başlayacağım zaten bebek kendi seçiyor bezi küçük paket al pişik vs olursa değiştirirsin. Ben öyle yapacağım yani ☺️
Srdm elmas1422 sleepy natural aldım ben arkadssım da kullanıyor çok memnun, primanın fiyatları iki katı malesef
durumoms2 elmas1422 canım ben sleepy aldım daha kullanmadım ama bebeğin cildi hangisini kabul eder kullanmadan bilemiyorsun. Kızımda hediye geldi farklı markalar mesela huggies prima can bebe hepsi uydu ama molfix uymadı. o yüzden başta bir paket alıp deneyip ona göre devam etmekte fayda var 🙏
Minnacksevdack elmas1422 prima kullandım ilk paketi öyle almıştık, sonra fiyat farkından dolayı sleepy naturale geçtik. Çok memnunum , bebeğimde pişik vs yapmadı. O kadar fark vermeye değmezmiş🌸