Aaysee92 20 haftalık hamileyim. Vücudumda kaşıntı olmaya başladı. Ayrıca burun tıkanıklığı hep devam ediyor. Burnumu kullanmayı özledim. Bu tip sorunlarla karşılaşıp nasıl çözümler buldunuz?
Irmakdkm Aaysee92 dün bende burın tıkanıklığı ile ilgili post açmıştım vick hafif sür demişti biri deniz suyu al eczaneden dedi
denizefe Aaysee92 ılk gebelıgımde kanardı burnum bu gebelıktede nefes zor alıyorm zaten ondada damarları sızlıyor resmen ve hep tıkanık bende vıks suruyorm en azndan rahat nefes alıyrm
AslNur Aaysee92 Benim o haftalarda aynısın olmuştu denizden su getirdik burnuma geceleri çektim o şekilde atlattım o süreci
Yeniievli ayy bende ilk haftalardan beri burun tıkanıklığından ölecem resmen.Silmekten çekmekten yara oldu içi.doktoruma sordum normal ama çok rahaatsız oluyosan kulak burun bogaza görün dedi bende görünmedim. burun sipreyi aldım çok nadir onu kullanıyorum rahat yatıyorum. ama diğer günler ağzım açık yatmaktan sinir oluyorum.kocamla yüz yüze sarılıp uyumayı özledimm ya :( kaşıntı da sanırım çatlaklarınız başlayacak o yüzden oluyo.Bnmde şu sıralar kalçamda kaşıntı okuyodu baktımki çatlamış ufacık. 23 haftadayım