Sinemkaya43 izobellaaa-_- doguramayanlar olarak toplu bir duaya çıkmamız lazım hiç birimiz doğuramıyoruz şaka gibi
izobellaaa-_- Oznurozdemir hayır sancı uok bakmama gelerek yok dedi suyunu sancını bekleyeceğiz dedi 😀
Oznurozdemir Sinemkaya43 kız ümidini kesme herşey bi anda oluyor sen yürüyüş filan da yap bende başladım. Kaç hafta oldun şu an
sinmmm Sinemkaya43 valla bende şimdi geldim doktordan 39+1 nstde düzensiz sancı çıktı ama 0 açılma ☹️ Haftaya kadar gelmezse doğum şeklini tekrar konuşalım dedi. Ne yapsamda acılsa bilemedim ☹️ Hayırlısı ne ise o olsun 🙏
Sinemkaya43 sinmmm ben herşeyi denedim ama açılmıyor yani bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor cuma günü tekrar gidecem hiç bir ümidim artık kalmadı açılmamın ilerliyecegini sanmıyorum artık
Sinemkaya43 izobellaaa-_- neden öyle dediki benim doktorum her gittiğimde baktırıyor .hatta ben diyiyorum alt muaneye olcakmıyım diye bazı insanların sancısı gelmiyor .
minnosanneyim Sinemkaya43 ahahahah vallahi ha, kaç gündür hepimiz nasıl kolay açılma olur, nişandan sonra ne zaman doğum olur, hangi hareket açılma yapar diye diye kafayı yedik gelmiyor bebişler 😂😂🤦🏻♀️
Oznurozdemir Sinemkaya43 olmazsın inşallah. Bende 39+0 çarşambaya gidecem bakalım ne dicek açılmama bakacaktı bugün ama gitmedim biraz daha açılır belki diye
minnosanneyim Sinemkaya43 beni bugün alttan muayeneye tekrar etti ya lekelenme tarzında gelebilir dedi geliyorda o batma hissi de oluşuyor arada bir belime ve kasıklarıma regl ağrısı gibi giriyor inşallah perşembeye kadar artar hatta bugün birazdan dışarı çıkıp yorulana kadar yürüyeceğim
minnosanneyim Sinemkaya43 yürüyüş yapsaydın o şekilde bebek aşagıya az daha iniyor bu arada az önceki yazdıklarımı sildim ebe arkadaşım araştırıp tekrar dönecek bana adaçayı için ondan haber gelirse yazarım buraya da 🙏🏻😇 kekik yağı ile nane yağı koklamayı öneriyor ama onları alamadım henüz imkanınız varsa onları deneyebilirsiniz