incitanesi_ Gamzealptkn Tamarix TeoMom 2prensesannesiiii Gamzealptkn Olmamış inşallah sağlıklı huzurlu bir şekilde en doğru zamanda olur 💖 zaten ihtimal vermiyordum çok. Yumurtlamadan sonra bırakmış oldum korunmayı
TeoMom incitanesi_ İnşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırsın canım bebişin en doğru zamanı bekliyor💙
Seyma0323 TeoMom canım bişey sorabilirmiyim siz vajinal kültür yapmıştınız doğrumu? Ne kadar ücret odemiştiniz
TeoMom Seyma0323 Ben hem normal enfeksiyon hem de cinsel yollarla bulaşan enfeksiyon için kültür verdim canım normal bir enfeksiyonu sigortam karşıladı ama cinsel yolla bulaşanı karşılamamıştı 1000 lira ödemiştim onun için
TeoMom Seyma0323 Benim hastanem biraz fazla para istiyor zaten canım eğer senden cinsel yolla bulaşan enfeksiyonla ilgili test almazsa çok tutacağını sanmam
Seyma0323 TeoMom bana sadece vajinal kültürü demişti ama hâlâ yaparmı bilmiyorum çünkü bugün sağlık ocağı aramıştı tekrar kan ve idrar istediler ve bu sefer idrar temiz çıktı, bakalım hayırlısı 🥰